Eddie Murphy najavljuje da se vraća stand-upu čim završi pandemija

Foto: Press

EDDIE MURPHY je bez ikakve sumnje jedan od najboljih i najuspješnijih stand-up komičara svih vremena, ali i jedan od onih koji su ostali upamćeni kao najveći iako već desetljećima nisu izbacili ništa novo.

Najjednostavnije rečeno, Eddie uživa staru slavu.

Njegova dva briljantna specijala i danas se nalaze na popisima najboljih nastupa svih vremena, a Murphy je u međuvremenu postao daleko poznatiji kao glumac.

Karijera koja je godinama stajala na mjestu i svodila se na seriju više ili manje uspješnih loših filmova u posljednje je vrijeme oživjela. Prvo u vidu jednog od najboljih filmova koje je snimio u posljednjih 20 godina (Dolemite Is My Name), a nedugo nakon toga imao je i fenomenalan povratak u showu SNL, iz kojeg je i započeo svoj put prema slavi.

Trenutno promovira nastavak kultne komedije iz osamdesetih Coming 2 America, a u sklopu promocije gostovao je i u showu kolege komičara i glumca Kevina Harta koji ga je pitao kada se i namjerava li se uopće vratiti stand-upu.  

Radi se o nečemu o čemu već neko vrijeme priča, ali ovog je puta bio konkretniji: "Moj plan je bio da snimim Dolemitea, nastupim u SNL-u, snimim Coming 2 America i zatim se vratim stand-upu. No onda se dogodila pandemija i zatvorila sve. Prošle sam godine trebao raditi na svom nastupu, ali klubovi su bili zatvoreni. Hej, kad pandemija završi i postane sigurno za nastupe, planiram se vratiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.