Ekskluzivni video: Gola Maja Morales zajašila zrakoplov

MAJA MORALES, pravim imenom Maja Žaper, 21-godišnja Zagrepčanka koju smo dosad mnogo puta imali prilike vidjeti golu, ponovno je odlučila pokazati svoje draži. Za novi broj FHM-a pozirala je pred fotoobjektivom jednog od najpoznatijih hrvatskih fotografa, Marka Zirduma, koji ju je uspio prikazati u dosad neviđenom izdanju.

"Bolesna sam za pornićima"

Da bi samo snimanje bilo što atraktivnije, pobrinula se ekipa iz Aero Kluba Zagreb (Lučko), a akrobatski pilot koji je nadlijetao Maju dok je pozirala u polju te izvodio u zraku akrobacije za potrebe snimanja je Branimir Ambreković. Cijelo snimanje je kamerom zabilježio snimatelj Tomislav Brdjanović.

"Bolesna sam za pornićima. Bez njih ne mogu zaspati i bez njih se ne mogu probuditi", otkrila je između ostalog Maja Morales u intervjuu koji će se, zajedno s ostatkom atraktivnih fotografija sa snimanja, naći u novom broju FHM-a koji će na kioscima biti od 18. lipnja.

"Ja sam najveća kučka na svijetu!"

"Natjerala sam muškarce da mi se klanjaju pred prepunom diskotekom, ljube mi noge, nekoliko njih je angažiralo privatne detektive da me prate. Bilo je suza, na milijune skupih poklona...", prepričala je Maja neke od svojih zavodničkih uspjeha, a otkrila je i kakav je njen pogled na život: "Što si veća kučka, to bolje prolaziš u životu. No ne trudite se nadmašiti me - ja sam najveća kučka na svijetu!".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.