Elon Musk o transrodnoj kćeri: Izgubio sam sina. Uništit ću woke virus

Foto: Profimedia

Elon Musk, izvršni direktor Tesle i SpaceX-a, u intervjuu s Jordanom Petersonom rekao je da mu je žao i da je bijesan zbog iskustva sa svojom transrodnom kćeri Vivian Jennom Wilson. Poručio je da je bio prevaren da bi potpisao dokumente kojima je dao suglasnost za njezinu tranziciju, piše Daily Mail.

Krivi "woke virus"

"To je bilo prije nego što sam razumio što se događa i bio je covid, tako da je bilo puno zbunjenosti", ispričao je. Rekao je da je "izgubio sina zbog woke virusa" koji je doveo do tranzicije njegovog djeteta.

Musk je poručio da je ova situacija rezultirala velikim gubitkom za njega. "Izgubio sam sina", poručio je. Musk je i ranije govorio o protivljenju woke kulturi te je obećao da će "uništiti woke virus". Naime, woke kultura se odnosi na svijest i osjetljivost prema društvenim nepravdama, rasizmu, seksizmu, homofobiji, transfobiji i drugim oblicima diskriminacije.

Dobila zakonsku promjenu imena i spola

Podsjetimo, Vivian Jenna Wilson, rođena kao Xavier Alexander Musk, transrodna je kći Elona Muska koja je u lipnju prošle godine dobila zakonsku promjenu imena i spola te prekinula sve veze sa svojim slavnim ocem. Musk je, naime, svoju kćer opisao kao "komunisticu" koja je prekinula vezu s njim jer joj je njezina škola u Kaliforniji, koju je plaćao 50.000 dolara godišnje, isprala mozak.

I ranije je Musk krivio woke škole za tranziciju svoje kćeri i njihov narušeni odnos. "Otišla je dalje od socijalizma i postala potpuni komunist te misli da je svatko tko je bogat zao", rekao je Musk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.