Engleskog nogometaša snimili kako vara ženu. Ona mu se osvetila, prodaje njihovu vilu

Foto: Instagram

Engleski reprezentativac Kieran Trippier nalazi se pred razvodom od supruge Charlotte. Ona je bila jedna od rijetkih WAGsica koja nije podržavala englesku reprezentaciju na tribinama u Njemačkoj, a posve je jasno i zašto.

Naime, u svibnju 2023. Trippier je sa suigračima iz Newcastlea slavio plasman u Ligu prvaka. Međutim, te je večeri završio s drugom ženom, a sve su snimili paparazzi te objavili video i fotografije. Charlotte, koja je tada bila na odmoru u Španjolskoj, vidjela je fotografije. 

Brak je u krizi od afere

Njegova supruga prestala ga je pratiti na društvenim mrežama, a nedavno je objavila zagonetnu poruku.

"Prije ili kasnije preboliš sranja za koja si se zakleo da ih nikada nećeš preboljeti i to je najbolji osjećaj na svijetu", napisala je na Instagramu. Ta je objava sugerirala da su Charlotte i Kieran nakon njegove afere pred razvodom.

Kako piše Daily Mail, njihov brak je u krizi već neko vrijeme, iako su pokušavali riješiti nesuglasice prije Europskog prvenstva. Čini se da ih nisu riješili jer Charlotte nije došla podržati supruga u Njemačku.

"Već neko vrijeme se zna da nisu u dobrom odnosu. Imali su problema i pokušavali su ih riješiti, ali se to pokazalo prilično izazovnim. Charlotte je ostala u Engleskoj s njihovom djecom tijekom Eura, za razliku od ostalih WAGsica, koje su letjele u Njemačku na utakmice. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi između njih nakon završetka Eura", rekao je izvor tijekom prvenstva.

Prodaje njihovu vilu

Charlotte je, dok je Kieran bio na Euru, stavila njihovu kuću vrijednu 3.8 milijuna funti (4.5 milijuna eura) na prodaju. 

Par je, inače, u braku od 2016. godine i imaju troje djece. Mnogi se sada šale da je Kieran "gori od Walkera". Naime, Kyle Walker bio je na mukama tijekom Europskog prvenstva jer su u Njemačku doputovale njegova supruga Annie Kilner i ljubavnica Lauryn Goodman kako bi navijale za Englesku.

>> Drama engleskog reprezentativca: I žena i ljubavnica došle u Njemačku gledati finale

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.