Folk zvijezda u Zagrebu: "Ne znate tko sam ja? E onda ne konzumirate umjetnost"

Screenshot: TikTok

NAKON što je koreograf Leo Mujić još jednom postao viralni hit kad je stao pred kamere Indexa, srpska folk zvijezda s mnoštvom fanova u Hrvatskoj, Seka Aleksić, iskoristila je priliku da i sama prokomentira umjetnost u Zagrebu.

Aleksić je rekonstruirala Indexov prilog odglumivši Lea. i to na muralu u Zagrebu. "Ako ne znate tko sam ja, vi očigledno niste konzument umjetnosti", poručila je u svojoj verziji viralnog hita koji je na našem TikTok profilu u 24 sata pregledan preko 800 tisuća puta.

@seka_aleksic Ako ne znate ko sam ja onda niste konzument umetnosti 🤣 @Stanislav Zakić ♬ original sound - Seka Aleksić

A sudeći prema fotografijama s njenih zagrebačkih koncerata, sumnjamo da "ljubitelji umjetnosti" u Zagrebu ne znaju tko je Seka Aleksić.

"Znate li tko sam ja?"

Podsjećamo, Lea, kojeg mnogi pamte po komentaru na gužvu na A1, sreli smo u Zagrebu i upitali ga što misli o novoj pješačkoj zoni, odnosno muralu koji je naslikao svjetski poznat street art umjetnik Lunar na križanju Preradovićeve i Masarykove. 

@index.hr He is back 😎 Njegov komentar o gužvi na A1 je bio legendaran, a sad je komentirao pješačku zonu u Zagrebu #leomujic #zagreb #viral #fyp #lunar ♬ original sound - Index.hr

"Mural inače nije na cesti, mural je u prijevodu zid. Dakle, ovo zid nije, ovo je trotoar iliti wannabe bivša cesta. Pa simpatičan je, malo se već uprljao, to mu je vjerojatno posao budući da nije mural", rekao je Leo za Index. "Znate li tko sam ja?" upitao je zatim našeg novinara pa zaključio: "Umjetnosti ima dovoljno, ali očigledno ste mi sada dokazali da nema dovoljno kupaca za istu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.