Ronaldo s obitelji uživa u multimilijunskom projektu u Saudijskoj Arabiji

Foto: Instagram

Georgina Rodriguez pohvalila se snimkom iz dvorišta kuće u Saudijskoj Arabiji i pokazala kako izgledaju obiteljska druženja u slobodno vrijeme.

"Dobro jutro u kućici", napisala je uz snimku na kojoj se vide djeca kako se igraju nogometnom loptom dok Cristiano Ronaldo, neće vas iznenaditi, trenira. Tako izgleda njegov odmor nakon Eura.

Gdje ljetuju?

Georgina je prije toga objavila i snimke s jahte i obiteljskih izleta te tako otkrila da se obitelj trenutno nalazi na području Red Sea Projecta. Projekt se nalazi između gradova Umluj i Al Wajh na zapadnoj obali Saudijske Arabije. Dio je strategije Saudijske Arabije Vizija 2030, kojoj je cilj diversificirati ekonomiju zemlje i smanjiti ovisnost o nafti razvijanjem turističkog sektora.

Projekt obuhvaća područje od 28.000 kvadratnih kilometara i uključuje više od 90 netaknutih otoka, kao i raznolike krajolike poput plaža, pješčanih dina i planinskih kanjona​.

Do 2030. godine planira se izgraditi 50 hotela s ukupno 8000 soba i 1000 rezidencijalnih objekata. Prvi gosti su primljeni 2023. godine, a među prvim otvorenim hotelima su Six Senses Southern Dunes i St. Regis Red Sea Resort. Predviđa se doprinos saudijskoj ekonomiji od 5.3 milijarde dolara godišnje, od 2030. godine. U promociji, čini se, itekako sudjeluje i obitelj Ronaldo jer Georgina redovito naglašava lokaciju uz svaku svoju objavu.

Inače, Ronaldo igra za Al Nassr u Saudijskoj Arabiji.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.