Hawk tuah curu baka ispitivala što znači njen viralni izraz. Ovako joj je objasnila

Screenshot: Instagram

Haliey Welch (21), poznatija kao hawk tuah cura, podijelila je kratku pjesmicu koju je otpjevala kako bi baki objasnila iznenadnu slavu. Naime, njezinoj baki bilo je teško shvatiti što hawk tuah znači.

Haliey je zato s američkom pjevačicom i kantautoricom Jax (Jacqueline Cole Miskanic Gregg) snimila pjesmu koja objašnjava što hawk tuah zapravo znači.

"Hawk tuah znači da ti je stalo"

Haliey i Jax smislile su različita objašnjenja ovog izraza. U pjesmi pjevaju: "Hawk tuah znači biti nesebičan. Hawk tuah znači da ti je stalo. Hawk tuah je izraz za naporan rad, poput zavrtanja rukava i vezanja kose. Hawk tuah znači ljubav i naklonost. Hawk tuah znači da smo u recesiji, bako. Prestani postavljati toliko pitanja."

Video ima gotovo 200 tisuća pregleda na Instagramu i stotine komentara. "Ovaj dio s vezanjem kose je legendaran", "Jadna baka, ali preslatka je cura", "Ovo je presmiješno", samo su neki od komentara.

Naglo doživjela slavu

Podsjetimo, Haliey je djevojka iz malog gradića u Tennesseeju koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet.

Zbog svoje iznenadne slave Haliey je nedavno istaknula da se "jako boji" kada je sama u javnosti. "Paranoična sam da me ne otmu ili tako nešto. Vrlo sam paranoična zbog toga. I mala sam tako da se ne mogu obraniti od velikih ljudi", poručila je Haliey. Požalila se da joj se jako često javljaju muškarci koji od nje traže fotke stopala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.