Indira se 2010. razvela od Narcisa Mujkića, on kasnije zavolio Trumpovu suradnicu

Foto: Zeljko Lukunic/Davor Puklavec/PIXSELL

Prije braka s Miroslavom Levakom, kojem je sad došao kraj, Indira Vladić bila je u braku s poduzetnikom Narcisom Mujkićem. Brak s Mujkićem trajao je devet godina.

"Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami", rekao je 2010. godine Mujkić, nakon što se saznalo za krah braka.

Njihov odvjetnik tad je otkrio da je razvod sporazuman te da nekadašnji par ostaje u "prijateljskim odnosima". Nakon toga se počelo šuškati da je Narcis u vezi s tada mlađahnom plesačicom Colonije u kojoj je Indira u to vrijeme još pjevala, a kasnije su se zajedno odselili u SAD i tamo dobili kćer.

Narcis je danas u vezi sa Senadom Adžeom, agenticom za nekretnine i nekadašnjom suradnicom Donalda Trumpa, a zajedno žive na Floridi.

"Nije dobar osjećaj nemati kontrolu"

Indira je nedugo nakon razvoda otkrila kroz što je sve prolazila u tom periodu.

"Nije dobar osjećaj nemati kontrolu nad životom, nisam se naviknula na to, kod mene je to prilično poslagano, ipak sam horoskopska Djevica. Ne mogu biti jako ljutita jer tada čovjek gubi kontrolu nad svojim reakcijama, što si ne mogu priuštiti. Malo mogu. Malo je normalno. Kad život ide u jednom smjeru, a ja sam toga svjesna, onda se nekako u glavi tješiš i liječiš samu sebe. Sama sam sebi ipak najbolji prijatelj i utjeha", govorila je u intervjuu.

"Vesela sam osoba i jako prirodna, to već svi znaju, pa se i dalje trudim da to bude moja osobina. Ne želim da se obožavatelji osjećaju zakinuto, to sam ja, njihova Ira iz Colonije. Kad dođem kući, može biti i suza i izgubljenog tupog pogleda. To su ipak moja, a donedavno naša četiri zida koja ipak imaju svoju priču i svoje emocije. Nema se tu što puno pričati ni savjetovati. Prespavati, buditi se i zatrpati se obvezama", rekla je još.

"Hvatao me napadaj panike"

Priznala je i da je imala napadaje panike.

"Ostala sam sama u praznoj kući bez osobe koja je bila uvijek uz mene i naravno da sam plakala. Često me noću hvatao napadaj panike jer sam se bojala biti sama, bez obzira na to što se Narcis u takvim situacijama prijateljski ponudio da ga nazovem i da je uvijek tu za mene ako mi bude teško. Kao tipična ranjena žena, uništavala sam se tužnim ljubavnim pjesmama i tako dočekivala zoru. Vrhunac mog emotivnog sloma doživjela sam na koncertu u Kranju", otkrila je te 2010.

Tad je tvrdila i da razlog razvoda nije bila treća osoba: "Nemojte misliti da je postojala treća osoba jer nije. Razlog našeg razvoda su različiti interesi. Dok sam ja kod kuće priželjkivala suprugovu pažnju i zagrljaj, on je često bio odsutan i u jednom se trenutku naša ljubav razvodnila, a prevladala je poslovna atmosfera. Ali, ne krivim ga zbog toga, samo je želio najbolje za nas."

Nakon razvoda, Indira i Narcis prodali su vilu na zagrebačkim Šestinama za 1.300.000 eura.

Od Levaka se razvodi nakon 11 godina braka

Podsjećamo, pjevačica Indira Levak na Instagramu je objavila da se razvodi od Miroslava Levaka nakon 11 godina braka. "Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu", napisala je.

"Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati", dodala je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.