Katy Perry na zabavi poljubila muškarca koji nije njezin muž

Screenshot: Instagram

Američka pjevačica Katy Perry putuje Europom i promovira novi singl Woman's World. Na Instagramu je objavila video sa zabave u noćnom klubu u Barceloni koji je privukao pozornost. Naime, plesala je i pjevala s fanovima, a u jednom trenutku je čak poljubila obožavatelja.

Pjevačica je u braku s glumcem Orlandom Bloomom, stoga je njezin poljubac naišao na podijeljena mišljenja. "Volim Katy Perry, išla sam na njezin koncert u Tursku. Ali, u isto sam vrijeme majka i ne mogu povezati ovakvo ponašanje s majkom i suprugom", stoji u jednom od komentara. "To što si majka i supruga ne znači da si samo to", piše u drugom komentaru. "Neka svatko živi svoj život kako želi", poručio je jedan njezin obožavatelj.

Javio se muškarac kojeg je poljubila

U komentarima se javio i muškarac iz videa koji se poljubio s Katy. "Ja sam dečko kojeg si poljubila, volim te", poručio joj je.

Podsjetimo, njezina nova pjesma nije doživjela velik uspjeh. Kritizirali su je zbog "praznine u značenju", "stereotipne seksualizacije" i "neusklađenosti s načinom na koji žene predstavljaju sebe u videima". Očekivano, nije pomogao ni Dr. Luke, koji se pojavio u spotu, a prije toga je u medijima osuđivan zbog navodnog silovanja i kočenja karijere pjevačice Keshe.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.