Kroz šine, rudnike, svemir ili u vodu? Roller Coasteri Fun Parka Biograd sve to mogu!

Foto: Fun Park Biograd

LJETO kreće sa pravim adrenalinskim pozdravom, a zabava se seli i na Divlji zapad!!

Jeste li znali da naš najveći tematski park Fun Park Biograd ima rollercoastere raznih izvedbi i da za prave adrenalinske avanture ne morate putovati van naših granica. Dovoljno je samo zaputiti se prema Biogradu na moru. Spojite nezaboravan vikend na moru s odličnom zabavom i uz brojne avanture u Fun Parku Biograd priuštite sebi provod za pamćenje. Kada k tome još pridodamo i tematske cjeline koje vas bacaju malo u prošlost, malo u budućnost i mame svojim atraktivnim kulisama, dok se tematski junaci trude da vas dobro zabave imat ćete razloga da povedete svoju ekipu, otpustite kočnice i krenete u pustolovine.

Fun park Biograd smješten je na odličnoj lokaciji-u središnjem dijelu jadranske obale i s koje god strane krenuli, bilo s juga ili sjevera Hrvatske odličan je ljetni izbor za dobar provod.

Bili ljubitelji adrenalina ili možda mirnijih vožnji uz slikanje sigurno ćete naći nešto za sebe. A zabavna ekipa svakoga radnog dana uvijek sprema prigodni program. Pa će se tako početkom 6.mjeseca zabava prvo preseliti na Divlji Zapad.

04.-05.6.2022 Wild Wild West

Ovaj party pravi je mamac za smijeh i dobar provod, I to za cijelu obitelj.  Divlji Zapad nije samo mjesto za ljubitelje Indijanaca i kauboja, ova zabavna cjelina dobro će vas nasmijati i pokrenuti.

Za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Na Divlji Zapad vozi i Western Express-mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. Uhvatite svoj vagon i uživajte u prizorima Divljeg Zapada.  Tu je i Eureka interaktivna atrakcija Divljeg Zapada.  Kako biste poletjeli na Eureci, morate upotrijebiti svoju snagu i dignuti se u visine. Uživajte u letu u najčudnijem prijevoznom sredstvu na Divljem Zapadu, prepustite se doživljaju i pokažite koliko visoko možete letjeti. Oni željni adrenalina mogu se ukrcati u mine train coaster poseban rudarski brzinac-zvijezdu brojnih avanturističkih filmova.

Nova proširena zona u dijelu Divljeg Zapada mami sve željne dobrih igara i natjecanja, kojih ni ovoga puta neće faliti. Pripremite se na puno smijeha, navijajte u zabavnim natjecanjima i uz obilje pustolovina doživite nezaboravan provod. Atraktivne kulise kao i poseban gost papiga Koko biti će pravi mamac za najbolje fotke. Kako Koko voli uzeti stvari u svoj kljun savjetujemo vam da ga slikate u širem kutu.

Program počinje od 16 sati kada kreću indijanska natjecanja. Atrakcije će upaliti motore dobre zabave, a uz vožnje kreće i zabavni program u parku. Zaplešite na country ritmove u najvećem pjenjaku na obali, okušajte se u jahanju mehaničkog bika kao pravi kauboji, a potom požurite na tombolu. Jer nakon zabavnog dana uz malo sreće možete kući ponijeti i nagradu.

Program Wild Wild West

16.00 Pucanje iz luka i strijele

          Slikanje s papigom Koko!                       

18.00 Country pjena party

19.00 Natjecanje u jahanju bika

20.00 Tombola

Nakon otkačenih  avantura na Divljem Zapadu, slijedi pravi adrenalinski pozdrav ljetu. Roller coaster i spinning coasteri ubacuju u petu brzinu, a paralelno uz vožnje teče i odličan zabavni program.

11.-12.6.2020 Roller and Spinning Coatser Rides!

Roller coasteri Fun parka Biograd  odvući će vas u brojne avanture s brzim vožnjama i priuštiti pravi adrenalinski doživljaj. Svaki na svoj način pružit će vam nezaboravne vožnje i odličnu zabavu.

Atraktivan  jadranski plavac „Big Blue“  je brzi roller coaster  koji sigurno juri tračnicama, okreće vas i pruža pravi adrenalinski doživljaj! Najglasniji je predstavnik adrenalina i mami svojim plavim izgledom sve ljubitelje brzih vožnji. Najmlađi član roller coaster grupe Atlantis pružiti će vam pravo ljetno osvježenje kad vas niz strmi tobogan spusti direkt u bazen i vašu vožnju ukrasi s ogromnim pljuskom. Spustite se skupa sa ekipom u ovom fantastičnom roller vodopadu i doživite pravo ljetno osvježenje. Želite li u svemir u posebnom shuttleu, Fun Park Biograd ima rješenje i za to!. Crveni roller coaster spremno čeka sa svojim svemirskim kabinicama da vas zavrti i zarotira svojom galaksijom. Čuva ga najstrašnije biće iz SF filmova-Alien, uvijek raspoložen za dobre fotke.  Napravite dobar selfie ili fotku jer se rijetko gdje možete bezopasno uslikati sa strašnim Alienom. Još jedan roller coaster stekao je slavu u filmovima. Baš takvim vozio se Indiana Jones a vi imate priliku da u rudarskom brzincu Mine Train Coasteru savladate krivine kao Indiana i mnogi likovi avanturističkih filmova.

U Fun Parku Biograd svatko može naći atrakciju za svoj ukus, pa oni koji nisu ljubitelji brzih vožnji imaju cijeli niz raznih pustolovina. A da bi ljetna fešta bila još bolja uz ove avanture na atrakcijama čeka vas i pravi ljetni party. Najmanje posjetitelje  će uz Funny dočekati popularni Malac. Pripremite se na slatka iznenađenja i fotkanje, a potom uronite u veliki ljetni pjena party.

11.-12.6.2020 Roller and Spinning Coaster Rides program!

14:00 otvorenje, slikanje sa Funny i Minionom

17:00- pjena party

19:00- slikanje s maskotama

18.-19.6.2022  Dino party 

Nakon adrenalinskih atrakcija zabava se spušta u zemlju daleke prošlosti među ekipu dinosaura. Kreće najpopularniji tematski party na obali. Dino party bio je apsolutni hit prošle godine, jer je jurska atrakcija sa svojim autićima i veselom ekipom napravljena baš po uzoru na film Jurski park.. Čudesan prahistorijski svijet dom je raznih dinosaura, koji nude veselu turu kroz njihovo Jursko carstvo. Ovo je idealna prilika da osjetite čari jedinstvenog foto safarija kroz pradavni svijet i uslikate vesele žitelje Jurskog dijela parka, a i neke od najčudnijih biljaka koje su postojale u ta pradavna vremena. Nemojte se iznenaditi ako vas iza ugla T-Rex iznenadi gromoglasnom rikom, držite samo čvrsto volan i pokrenite se u osvajanju Jurskog carstva. Uz vožnje i foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, vesela ekipa dinosaura prirediti će vam najzabavniji prahistorijski party.

18.-19.6.2022  Dino party 
14:00- Funny i bomboni 
16:00- Šetnja s dinosaurima 
17:00- Veseli dino pjenjak 
19:00- Jurski  foto safari 
20:00- Tombola

25.-26.6.2022  Alien good vibes attack powered by Erste

Iz daleke prošlosti u budućnost. Da i to je moguće jer Fun Park Biograd nakon jurskog svijeta zabavu seli u svemir među vanzemaljce. Za spojeni vikend napali su u puno sastavu i donose dobre svemirske vibracije. Ekipa Transformera pravi su hit za dobru zabavu i fotkanje kao i najstrašniji Alien. Za ovaj poseban party Fun Park Biograd kreirao je posebnu galaksiju punu adrenalinskih doživljaja. U zero gravity zone okusite čaroliju lakoće kretanja bez gravitacije- raj za klince i klinceze, gdje mogu živjeti bezgravitacijsko stanje kakvo se može osjetiti samo van Zemljine atmosfere. Sa Space ekipom Funny će vas dočekati na ulazu sa slatkim iznenađenjima i uvesti vas u veselu zabavu Fun Park Biograd galaksije. 

14:00- slikanje s Funny i podjela bombona 
16:00- slikanje s Buzz svjetlosnim 
17:00- pjena party 19:00- šetnja transformera 
20:00- tombola 
21:00- vatromet 

Uz odličnu zabavu i maskote pozdravite ljeto na najbolji mogući način-smijehom i zabavom, a na samom kraju ne propustite tombolu. Jer uz dobro raspoloženje iz parka možete ponijeti kući i nagradu!

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/kalendar/

Link: https://www.facebook.com/funparkbiograd

 

Pročitajte više