Matija Cvek objavio prve fotografije sa suprugom, pokazao dio atmosfere sa svadbe

Foto: Instagram

Matija Cvek na Instagramu je objavio fotografije i snimke s vjenčanja. 31-godišnji pjevač je proteklog vikenda oženio Zagrepčanku Miriam Cikron.

Objavio je između ostalog i snimku prvog plesa, za koji su mladenci odabrali pjesmu Wonderful Tonight Erica Claptona. Ovo su ujedno prve fotografije i snimke koje je Cvek objavio s Miriam. 

Potom je Matija podijelio i fotografiju s prijateljima. Na svadbi su bili Dino Jelusić, Alen Đuras, Ivan Huljić... Došao je i Marko Kutlić, pjevač koji već neko vrijeme boravi u Italiji, gdje pjeva na ulicama

Tko je Miriam Cikron?

O Matijinoj partnerici zna se jako malo. Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet i jedna je od autorica ilustracija na Cvekovom novom albumu. Prije tri godine pojavila se u spotu za pjesmu Divljih jagoda Nemam ništa protiv. 

Najpopularniji domaći pjevač nove generacije prilično je tajnovit kad je u pitanju njegov privatni život. Miriam i Matija rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti, a ne objavljuju ni zajedničke fotografije na društvenim mrežama. U veljači ove godine dobili su kćer Lotu.

Matija Cvek četiri je godine bio u vezi s kolegicom Nikom Turković. Prekinuli su u lipnju 2022. godine. Vijest je tad za Index kratko potvrdila Matijina menadžerica, no dodala je da ne želi komentirati njegov privatni život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.