Novi Terrifier ima toliko strašne scene da je glavnom glumcu pozlilo dok ih je snimao

Foto: Press

Početkom lipnja ove godine službeno je potvrđeno da će se snimati treći dio Terrifiera. Ranije ove godine redatelj Damien Leone oglasio se na društvenoj mreži X i otkrio da je tim snimio jednu od najstrašnijih scena ove franšize.

Glavni glumac je skoro povratio zbog nekih scena

Glavni glumac David Howard Thornton, koji igra glavnu ulogu klauna Arta, navodno je smatrao neke scene toliko užasnima da se nije mogao nositi s tim na setu i nakon toga je skoro povratio, piše Uniland. Glumci nisu jedini kojima su krvave scene teško pale. Nedavno je na X-u objavljen video na kojem se vidi kako jedna članica distributerskog tima prekriva oči i okreće glavu dok gleda jednu od snimljenih scena trećeg nastavka. 

"Tim je bacio pogled na snimku... Ovo je bila jedna od reakcija. Ona više nikada neće biti ista", piše u opisu objave. "Doživite i vi ono što je ona vidjela i više od toga u kinima 11. listopada", dodali su. 

Kina su morala zvati hitnu pomoć jer gledateljima nije bilo dobro

Podsjećamo, zbog horora Terrifier 2, koji je objavljen krajem prošle godine, ljudi su u kinima povraćali i padali u nesvijest. Film prati priču o klaunu Artu koji progoni tinejdžericu i njenog brata tijekom Noći vještica. Unatoč nasilju i hororu, film je dobio izvrsne kritike, a neki su ga prozvali "najboljim horor filmom godine".

 

Navodi se da su dijelovi filma toliko krvavi i nasilni da su neka kina morala pozvati hitnu pomoć jer su gledatelji padali u nesvijest. Među recenzijama navodi se da Terrifier 2 podrazumijeva "krvavi kaos" te su ga okarakterizirali "vjerojatno najkrvavijim, najluđim, najbrutalnijim horor filmom koji ćete vidjeti cijele godine".

Već na samom početku filma stoji upozorenje producenata i distributera: "Gledateljima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savjetuje se izričit oprez."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.