Jedan, četiri, četiri: Zapamtite ovo i griz-knedle ispast će vam top baš svaki put

Foto: Shutterstock

DOMAĆA juha nedjeljom je klasika, a kako ne bi uvijek bila ista, promijenite dodatke. Nekad to mogu biti rezanci, nekad ribana kaša, a danas su na redu griz-knedle. Imamo recept za ove koje uvijek ispadnu kako treba.

Sastojci su jaje, griz (pšenična krupica), ulje i sol. Omjer koji ćete sigurno zapamtiti je 1:4:4 i radit ćete ih ne samo nedjeljom već i usred tjedna. Recept s detaljno objašnjenim koracima pripreme je OVDJE.

Ako isprobate griz-knedle prema ovom receptu, svakako fotkajte i objavite u našoj Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali?, a u anketi nam recite koji dodatak juhi volite najviše.

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.

Index Recepti
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.