Pete Davidson: Ostavio sam kokain i ketamin, ali od jedne stvari ne mogu odustati

Foto: EPA/Netflix

Pete Davidson, koji je prošlog ljeta završio na rehabilitaciji zbog graničnog poremećaja ličnosti i PTSP-a, sada je progovorio o svojoj ovisnosti o drogama. Tvrdi kako se odviknuo od nekih težih droga, ali da ne može prestati konzumirati marihuanu.

"Ne mogu još prestati. Uzimao sam kokain, ketamin, sve jebene tablete i ta sranja. Ostala mi je samo marihuana, ali i s tim će uskoro biti gotovo. Moram još malo izdržati", ispričao je 30 godišnji komičar u emisiji Saturday night.

Naime, prošle godine Pete je otkrio da je koristio ketamin zbog depresije s kojom se, kaže, bori otkad mu je otac preminuo u terorističkom napadu 11. rujna. Prije dvije godine komičar je izjavio da je "cijelo vrijeme depresivan".

Progovorio o prometnoj nesreći

Davidson je u emisiji prvi put progovorio i o prometnoj nesreći koju je skrivio prošle godine kada se kroz jedan kvart u Beverly Hillsu vozio neprilagođenom brzinom. Izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao preko ivičnjaka. Potom je udario u vatrogasni hidrant i zabio se u kuću. Njegov Mercedes ostavio je tragove na travi ispred kuće, a na kući su ostala manja oštećenja.

"Vidio sam kuću i rekao sam: 'Mislim da ne možeš umrijeti ako udariš kuću'. U sitcomima obično prođu kroz nju. Tako da sam skrenuo, naciljao kuću i čak dobro udario u garažu", rekao je Pete i dodao kako se uplašio da će završiti u zatvoru. 

S komičarem je u automobilu bila i njegova tadašnja djevojka Chase Sui-Wonders. Nitko nije bio ozlijeđen, a Davidson tada nije bio pod utjecajem droge i alkohola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.