Pirovčanin Dorian pomeo ispred svoje kuće da bi olakšao komunalcima. Oni ga nagradili

Foto: Vrilo/Facebook

Mladić Dorian iz Pirovca oduševio je sumještane svojom gestom. Htio je olakšati komunalnim radnicima u mjestu pa je ispred svoje kuće pomeo sam. 

"Posljednjih dana nas se često spominje. Razumijemo i prihvaćamo opravdane kritike na naš rad te se trudimo što brže otkloniti eventualne propuste. Vjerujemo da su većina kritika dobronamjerne kako bi naš Pirovac bio još ljepši. Naši djelatnici, dok velika većina još spava, trude se očistiti svaki kutak našeg mjesta, ali ovaj put želimo se javno zahvaliti jednom mladiću koji je samoinicijativno pomeo ispred svog praga", poručili su iz poduzeća Vrilo.

👉Posljednjih dana nas se često spominje. Razumijemo i prihvaćamo opravdane kritike na naš rad te se trudimo što brže...

Objavljuje VriloUtorak, 23. srpnja 2024.

"Zbog toga smo ga simbolički odlučili nagraditi sa besplatnim odvozom miješanog otpada! Svaka čast, Doriane. Nadamo se da ćeš postati primjer svima - ako svatko samo malo pomete ispred svog praga, svima će nam biti ljepše", dodali su.

Dorian je dobio brojne pohvale

U komentarima ispod objave Doriana su mnogi pohvalili.

"Bravo", "Ovaj mladi dečko dao si je vremena i truda pa pokazao kako se očisti ulica", "Za primjer svima", "Svatko bi trebao pomesti ispred svoje kuće i počupati travu", "Dorian je ljudina", pišu ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.