Pjevačica koju mladi Hrvati obožavaju na Instagramu objavila fotku s Jadrana

Foto: Instagram

Pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, proteklog je vikenda nastupila u Biogradu na Moru. 

Odsjela je u hotelu i uživala u pogledu na Jadransko more. Fotografijom se pohvalila na Instagramu.

Potom je objavila i fotografije na kojima pozira u badiću.

Tko je Breskvica?

Ako doma imate tinejdžere koji vam prepričavaju drame s TikToka, za Breskvicu ste vjerojatno čuli prije par godina, kada je cijela regija brujala o njezinom prekidu s Voyageom. Njih dvoje su bili YouTube senzacija u tinejdžerskim danima i zajedno su snimali pjesme.

Nakon što je vijest o njihovom prekidu rastužila tinejdžere diljem regije, klinci su se okupljali ispred zgrade Voyagea i Breskvice. "Nisam više sposoban voljeti", izjavio je tada Voyage. Breskvica mu je posvetila pjesmu Srećan put.

Breskvica je zatim odlučila započeti samostalnu karijeru. Pravim imenom Anđela Ignjatović, pjevačica se od 2021. više puta našla na Billboardovoj ljestvici najpopularnijih pjesama u Hrvatskoj.

Najpoznatija je po hitu Gume troši drift. Neke od njezinih popularnijih pjesama su i Sava i Dunav, Ko to tamo, Mazohista, Srećan put i Loša, a nedavno je objavila pjesmu Do gole kože. Na društvenim mrežama ima vojsku obožavatelja, većinom 20-godišnjaka, a sada i nešto starijih.

Ove je godine sudjelovala na srpskoj Dori s pjesmom Gnezdo orlovo, no Srbiju je naposljetku na Eurosongu predstavljala Teya Dora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.