Poljakinja nasmijala videom s ljetovanja: "Tri minute hoda do plaže, ali u Hrvatskoj"

Screenshot: TikTok

Poljakinja koja je nedavno bila na ljetovanju u Hrvatskoj objavila je na TikToku video koji je nasmijao mnoge njene pratitelje. Pod korisničkim imenom @sweetdream13_ našalila se na klasičnu tvrdnju vlasnika apartmana da se "smještaj nalazi nekoliko minuta od plaže". 

Video ima 1.7 milijuna pregleda

U slučaju ove Poljakinje tih nekoliko minuta uključuje puno stepenica. Uz snimku je dodala humorističan zvuk uzdisanja, kakav se može čuti kada osoba pokušava doći do daha. 

"Tri minute do plaže, ali u Hrvatskoj", napisala je. Video je u pet dana skupio preko 1.7 milijuna pregleda. Naknadno je objavila da je bila na odmoru u Podgori.

@sweetdream13_ #chorwacja #croatia #wakacje ♬ original sound - Sara de Sousa

Njeni pratitelji imaju slična iskustva sa stepenicama u Hrvatskoj

Njeni pratitelji, uglavnom Poljaci, složili su se s njom kako u Hrvatskoj ima puno stepenica te su se hvalili koliko su ih oni morali prijeći da bi došli do plaže.

"U Stanićima sam, 287 stepenica", "Trenutno sam u Dubrovniku i isto je. Stepenice su katastrofa", "Do plaže ima 5 minuta, ali stepenice su užasno dugačke", "Ovako ja svaki dan. Kada idem stepenicama do hotela, treba mi 15 minuta, ali kad se spuštam dolje ide lagano. Isto ovako zvučim kad se penjem gore".

"Odlazak na plažu je u redu, ali povratak...", "Ovako izgleda stvarnost", "Kardio svaki dan", "Makarska isto, prvi i drugi dan sam tako uzdisala, ali onda više nisam imala snage disati", neki su od komentara ispod njenog videa. 

Tiktokerica je pokazala i pogled koji je imala s prozora apartmana u kojem je odsjela.

@sweetdream13_

 

♬ Stereo Love - Edward Maya & Vika Jigulina

Snimila je i prekrasan zalazak sunca.

@sweetdream13_

 

♬ original sound - .

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.