Princeza Dubaija koja je ostavila muža preko Instagrama privukla pažnju novom fotkom

Foto: Instagram

Kći vladara Dubaija Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, koja je nedavno ostavila supruga preko Instagrama, na društvenoj je mreži objavila novu fotografiju kojom je privukla pažnju pratitelja.

Sheikha je pozirala s dvomjesečnom kćerkicom u naručju i u opis objave stavila emotikon bijelog srca. Fotografija je u dva dana skupila više od 150 tisuća lajkova i hrpu reakcija.

"Ponosna sam na tebe i tvoju snagu da izabereš ono što je najbolje za tebe i tvoju kćer", "Snažna žena", "Sve žene svijeta su ti zahvalne što si pokazala toliku snagu", "Ne treba ti muškarac dok imaš toliko ljubavi za svoje dijete", "Prekrasna majka", neki su od komentara.

Sheikha nedavno ostavila supruga

Podsjećamo, Sheikha je ostavila supruga Mana Al Maktouma preko Instagrama. "Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugima, ovako objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena", glasila je objava. 

Par se prestao pratiti na društvenim mrežama i oboje su sa svojih profila uklonili sve postove u kojima su se pojavljivali zajedno. Vjenčali su se prije nešto više od godinu dana, u svibnju 2023., a u svibnju ove godine dobili su kćerkicu. Nitko se još službeno nije oglasio o ovoj objavi - ni "kraljevska" obitelj ni navodno ostavljeni suprug.

Inače, Sheikha je kći Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata. Studirala je u Ujedinjenom Kraljevstvu i redovito se zalaže za prava žena u svojoj zemlji. Njezin suprug je pak poznat po druženju s ozloglašenim Andrewom Tateom, samoproglašenim mizoginistom optuženim za trgovinu ljudima i silovanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.