Pripremite svoje tijelo za ljeto i isprobajte Jivamukti Yogu!

SUNCE se već debelo otkrilo, dani su topliji, a vremena za pripremu tijela za ljetne izazove sve je manje. Fitness centar Reforma ne staje s novostima i pogodnostima za svoje stare i nove članove. U ožujku smo pripremili dvije odlične akcije kojima ćemo izaći u susret svim studentima te, od 8. ožujka, svim ženama sadašnjim i budućim članovima. Također, najavljujemo i veliki Jivamukti Yoga vikend u travnju.

Prvi na svoje dolaze studenti, koji će kroz cijeli ožujak imati priliku učlaniti se u Reformu te do kraja akademske godine koristiti teretanu po najpovoljnijim cijenama u gradu. Naime, u jutarnjoj smjeni studenti će moći vježbati već za 100 kuna mjesečne članarine. Podsjećamo, Reforma se nalazi na putu većini zagrebačkih studenata, točno između studentskih naselja "Cvjetno" i "Šara", a od studentskog doma "Stjepan Radić" udaljena je samo tri tramvajske stanice.

A od 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, Reforma će cijenu Strip Fita smanjiti za čak 50 posto za sve nove i stare članice. U akciji koja će trajati sve do kraja ožujka žene će imati priliku pozabaviti se svojim tijelom na jedan prije svega ženstven način. Strip Fit popularna je rekreativna aktivnost koja kroz elemente plesa oko šipke na vrlo zabavan način utječe na povećanje fleksibilnosti, koordinacije te, važnije od svega, povećava seksipil i samopouzdanje.

Travanjska Jivamukti radionica s Gabrielom Božić

Također, izrazito nam je zadovoljstvo pozvati sve ljubitelje joge na još jednu joga poslasticu u režiji fitness centra Reforma. Naime, u petak i subotu, 9. i 10. travnja 2010., u prostorijama centra u Savskoj 120 održat će vikend radionica Jivamukti Yoge sa Gabrielom Božić (Jivamukti Yoga Muenchen).

Gabriela Božić je suosnivačica i suvlasnica Jivamukti yoga centra u Muenchenu. Magistrirala je lingvistiku i ima napredni certifikat Jivamukti yoge. Vodi međunarodne radionice i renomirani je prezenter na yoga konferencijama diljem svijeta. Budući da je dugogodišnja učenica Sharon Gannon i Davida Lifea, sudjeluje u međunarodnoj obuci za Jivamukti yoga učitelje u SAD-u i Njemačkoj.

Njen optimizam i živahnost su zarazni, a satovi snažni i izazovni. Ipak, ni jedna vježba nije ni u pola snažna kao što su to predanost i ljubav pa na njenim satovima očekujte puno smijeha i pjevanja te razgovora o našoj istinski božanskoj prirodi. Gabriela se pojavila i u mnogim njemačkim časopisima i TV emisijama. Također, s Patrickom Boomeom je koautorica knjige “Yoga za život: povezivanje s Majkom prirodom kroz Jivamukti yogu”.

Više informacija o samoj radionici, kao i o popustima te pogodnostima možete dobiti telefonom na 01/6191-177 ili mailom: info@fitnessreforma.com. Vidimo se u Reformi!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.