Ryan Reynolds otkrio ime četvrtog djeteta, koje su on i Blake dobili prošle godine

Foto: EPA/Instagram

Ryan Reynolds je na premijeri filma Deadpool & Wolverine u New Yorku otkrio ime djeteta koje su on i njegova supruga Blake Lively dobili u veljači prošle godine.

47-godišnji glumac je u svom govoru rekao: "Želim zahvaliti svojoj supruzi Blake, koja je ovdje. Želim zahvaliti svojoj djeci Jamesu, Inez, Betty i Olinu, koji su ovdje." Otkrio je da se njihovo četvrto dijete zove Olin. To je inače muško ime, ali par još nije otkrio spol djeteta, prenosi Daily Mail.

Podsjećamo, Blake Lively je četvrto dijete rodila prošle godine, a vijest o prinovi tada je objavila na zanimljiv način. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s Ryanom i svojom majkom Tammy, a pratitelji su odmah uočili da glumica više nema trudnički trbuh. "Puppy Bowl Sunday 2023. Bila sam zauzeta", napisala je tada Blake.

Jedan od najskladnijih holivudskih parova

Ryan i Blake u braku su od 2012. godine. Poznati su kao jedan od najskladnijih holivudskih parova. Jednom prilikom otkrili su kako nikako ne dopuštaju da Hollywood utječe na njihov ljubavni život.

Unatoč svojim natrpanim rasporedima, par je rekao da nikada ne rade u isto vrijeme i da to čini njihov brak jačim. Prilikom gostovanja u emisiji Further Ado Blake je objasnila da ne žele da se posao ispriječi između njih iako su im karijere važne.

"Kada smo Ryan i ja započeli vezu, postavili smo pravilo da ne radimo u isto vrijeme kako bismo uvijek mogli dati prioritet svom privatnom životu", izjavila je. Glumica je rekla da im je ponekad teško držati se tog pravila, ali ga smatraju jako važnim.

"Želim da moja djeca imaju normalan dnevni raspored. Mnogo puta kada bi Blake snimala, ja bih bio s djecom i obrnuto. Tako bismo napravili kompromis. Nikada zapravo nismo radili u isto vrijeme", otkrio je Ryan u jednom intervjuu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.