Ryan Reynolds otkrio slatki nadimak koji su njegova djeca dala Hughu Jackmanu

Foto: Instagram

Ryan Reynolds i Hugh Jackman zajedno glume u filmu Deadpool & Wolverine i toliko su povezani da Ryanova djeca imaju sladak nadimak za njegovog kolegu. Reynolds je prepričao kako se njegova četverogodišnja kći Betty htjela igrati s australskim glumcem u backstageu na premijeri filma u New Yorku.

"Svi su nekako zaljubljeni u ujaka Hugeyja", rekao je Ryan za portal Extra i tako otkrio nadimak kojim njegova djeca zovu Jackmana. "Napala ga je Betty iza pozornice. Mislila je da ima kandže, pa je krenula na njega", dodao je. 

Hugh se oglasio referirajući se na sposobnosti svog lika Wolverinea, našalivši se: "Mislim da ona misli da imam iscjeliteljske moći."

Ryan je i ranije govorio o tome da njegova djeca imaju dobar odnos s Hughom. "Moja djeca ga više vole", našalio se te dodao da je on "samo roditelj". 

Otkrili ime četvrtog djeteta

Nadimak za Hugha je otkriven nakon što je Ryan otkrio ime najmlađeg djeteta koje ima sa suprugom Blake Lively. "Želim započeti tako što ću zahvaliti svojoj ženi Blake, koja je ovdje. Želim zahvaliti svojoj djeci James, Inez, Betty, Olin, koji su ovdje", rekao je Ryan. 

Blake Lively je četvrto dijete rodila prošle godine, a vijest o prinovi tada je objavila na zanimljiv način. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s Ryanom i svojom majkom Tammy, a pratitelji su odmah uočili da glumica više nema trudnički trbuh. "Puppy Bowl Sunday 2023. Bila sam zauzeta", napisala je tada Blake.

Jedan od najskladnijih holivudskih parova

Ryan i Blake u braku su od 2012. godine. Poznati su kao jedan od najskladnijih holivudskih parova. Jednom prilikom otkrili su kako ne dopuštaju da Hollywood utječe na njihov ljubavni život.

Unatoč svojim natrpanim rasporedima, par je rekao da nikada ne rade u isto vrijeme i da to čini njihov brak jačim. Prilikom gostovanja u emisiji Further Ado Blake je objasnila da ne žele da se posao ispriječi između njih iako su im karijere važne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.