Samozatajna Angelina Jolie snimljena sa sinom (15) ispred pet shopa

Foto: Profimedia

Angelina Jolie i njen 15-godišnji sin Knox snimljeni su u pet shopu ovog vikenda. Mama i sin uočeni su u kvartu Los Feliz u Los Angelesu.

49-godišnja glumica rijetko se može vidjeti u javnosti otkad traje sudska bitka s njenim bivšim partnerom Bradom Pittom. U opuštenom izlasku sa sinom djelovala je tajanstveno, a identitet je pokušala sakriti naočalama.

Brad godinama u sukobu s djecom

Brad i Angelina zajedno imaju biološku djecu Knoxa, Vivienne i Shiloh te troje usvojene djece: Maddoxa, Paxa i Zaharu. Sva djeca neslužbeno su se odrekla prezimena svog oca Brada Pitta, dok je 18-godišnja Shiloh to odlučila učiniti i službeno, na sudu. Osim Shiloh, očevo prezime više ne nose ni Zahara i Viviene, dok braća Madox i Pax već godinama nemaju nikakav odnos s ocem.

Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio obraniti majku. Bivši supružnici još se nisu uspjeli dogovoriti oko skrbništva nad šestero djece. Unatoč činjenici da troje najstarijih, Maddox, Pax i Zahara, više nisu maloljetni, svađaju se tko će odgajati Vivienne i Knoxa (15).

No čini se da djeca jasno daju do znanja na čijoj su strani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.