Samozatajni sin Doris Dragović rijetko se vidi u javnosti. Ovo je 31-godišnji Borna

Foto: YouTube/Ivo Cagalj/PIXSELL

DORIS DRAGOVIĆ rijetko u javnosti govori o svom privatnom životu pa je mnogima vjerojatno promaknula informacija o njenom samozatajnom sinu Borni kojeg je dobila u braku s bivšim vaterpolistom Marijem Budimirom.

Danas 31-godišnji Borna živi u Splitu, a završio je Filozofski fakultet. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a na YouTubeu se tek može pronaći jedna snimka iz 2016. godine na kojoj Borna govori o filmovima.

Doris i Mario vjenčali su se 1990., a u rujnu iste godine dobili su sina Bornu.

"Bila je jako uplašena nakon poroda i dosta surađivala, imala mnogo pitanja. Odlučna da sve odradi kako treba. Često sam tih prvih mjesec dana odlazila kod nje doma. Sjećam se da je bila toliko sretna i zadovoljna nakon što je rodila da mi je poklonila gajbu neke strane pive u limenkama, od nikoga u životu nisam dobila tako originalan poklon", prisjetila se nedavno Dorisinog porođaja poznata splitska babica Bosiljka Bulović za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, Borna se kao dvogodišnji dječak pojavio u maminom spotu za pjesmu Dajem ti srce koja se 2020. neumorno vrtjela na HRT-u kao dio spota s kadrovima potresom razrušene Petrinje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.