Shakira priprema novu pjesmu o Piqueu? Objavit će je na njihov rođendan

Foto: EPA/Instagram

NAKON megauspješnog hita u kojem je progovorila o bivšem i njegovoj prevari, Shakira priprema novu pjesmu o Piqueu koju će objaviti na jedan važan datum, piše Marca. Pjesma u kojoj se pjevačica obrušila na bivšeg oborila je rekorde, a sada kreće u novi pohod, za koji je odabrala jedan poseban datum.

Pjesma za rođendan

Shakira bi novu pjesmu trebala objaviti idućeg četvrtka, 2. veljače, na dan njihovog rođendana. Bivši par, naime, slavi rođendan na isti dan, što je savršena prilika za izbacivanje novog hita i još jedan "poklon" bivšem koji ju je prevario sa sadašnjom djevojkom Clarom Chiom Marti.

Suradnja s kolumbijskom pjevačicom

Nova pjesma nastala je u suradnji s kolumbijskom pjevačicom Karol G s kojom je Shakira naporno radila. Videospot su snimile u samo dva dana, a radile su i po 15 sati dnevno, prema navodima novinarki na podcastu Mammarazzis.

Inače, Karol G se pojavila na jednoj NBA utakmici u majici s ispisanim stihovima Shakirine nove pjesme kao znak podrške pjevačici u drami između nje i bivšeg, a reference na Piquea u novoj će pjesmi navodno biti nešto suptilnije od onih u prethodnoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.