Sofia Vergara pokazala novog dečka, zajedno su na odmoru u Italiji

Foto: Instagram

Glumica Sofia Vergara uživa na odmoru u Italiji. Ta joj se zemlja toliko svidjela da je od tamo objavila nekoliko fotografija i napisala: "Ostajem tu." 

Na jednoj od fotografija koje je objavila je i njen novi dečko, poznati kirurg Justin Saliman. Na fotografiji koju je Vergara objavila Saliman leži na kauču na terasi i smije se u kameru. 

Sofijini pratitelji odmah su primijetili da je među fotografijama koje je glumica objavila i njen dečko. 

"Jako zgodan muškarac, sretna sam zbog tebe, Sofia", "A vidi joj dečka, zavidim joj", "Jako mi je drago zbog tebe", "Vidi mu sjaj u očima dok te gleda", neki su od komentara pratitelja.

Prvi put snimljeni u listopadu 2023.

O njihovoj vezi počelo se šuškati nakon što su snimljeni na spoju u Beverly Hillsu u Kaliforniji krajem listopada prošle godine. Nakon toga su ih paparazzi snimili još nekoliko puta. 

Strani mediji početkom su godine pisali kako Sofijina i Justinova romansa nije potrajala. Izvor blizak glumici ispričao je da ona nije spremna za ozbiljnu vezu. "Još uvijek postoji ta iskra između Justina i Sofije, no Sofia više uživa u tome da je solo, ne želi se smiriti ni uz koga, čak i ako između njih postoji ta nevjerojatna kemija", rekao je izvor. 

No čini se kako je njihova veza ipak opstala kada zajedno ljetuju. 

Oboje imaju brak iza sebe

Justin je ranije bio u braku s glumicom Bree Turner, poznatoj po ulogama u serijama Grimm i The Ugly Truth. Proveli su zajedno deset godina, a razveli su se 2018. Imaju dvoje djece.

Podsjetimo, Sofia i Joe Manganiello u srpnju ove godine objavili su da se razvode nakon sedam godina braka. 

"Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života", rekli su u zajedničkoj izjavi za strane medije. Joe je također krenuo dalje. Više puta je viđen s novom djevojkom, glumicom i voditeljicom Caitlin O'Connor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.