Srpski folker zbrisao iz toplica da bi Novu dočekao u kafiću, doktor u šoku

Foto: Instagram

SRPSKI turbo folk pjevač Darko Lazić još se oporavlja nakon teške prometne nesreće koju je doživio u listopadu, no to ga ne sprječava da tulumari skoro kao u starim danima. Ondašnji mediji pišu da je folker pobjegao iz Instituta za rehabilitaciju "Selters" kod srpskog Mladenovca kako bi s trudnom zaručnicom Marinom Gagić dočekao Novu godinu u jednoj kafani, uz harmonike i gitaru

Na Instagramu je čak i objavio nekoliko snimki na kojima tulumari na Silvestrovo, a čak je objavio i lokaciju na kojoj se nalazio.

"Nisam znao da je napustio toplice, sad sam to od vas saznao", rekao je za srpski Alo Darkov doktor Miloš Poleksić, vidno neugodno iznenađen.

Upravo je taj liječnik bio najglasniji kad je bila riječ o Darkovom napuštanju Instituta. "Nitko iz tima doktora koji brine o Darkovom stanju nije bio za to da on napušta 'Selters' za praznike. I ako izuzmemo njegovo fizičko stanje i nemogućnost samostalnog kretanja, trenutno vladaju virusi i grip, pa tako riskira da se u kontaktu s drugim ljudima razboli. Izvađena mu je slezena i njegov imunitet je narušen", rekao je Poleksić.

"Nisam radio dva dana, pa tako nisam ni znao za ovaj potez, ali pošto nisam bio u prilici da s njim razgovaram o razlozima za takvo ponašanje, suzdržat ću se od komentara", dodao je.

Isti liječnik je ranije u razgovoru za Alo izjavio da će se povući i da neće više voditi brigu o njemu, ako Darko ne bude slušao naredbe liječnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.