Stan koji se u Zagrebu prodaje za 8 milijuna eura pripada sinu Tomislava Horvatinčića

Foto: Index Oglasi/Goran Stanzl/PIXSELL

NAKON što se pojavio oglas za stan u centru Zagreba koji se prodaje za osam milijuna eura, Sergio Serdarušić iz agencije za nekretnine Eurovilla otkrio je za Index da je ova luksuzna nekretnina u vlasništvu tvrtke Hoto Zrinjevac, iza koje stoji sin Tomislava Horvatinčića Krešimir Horvatinčić.

"Istina je, stan prodaje navedena tvrtka, koja je inače u vlasništvu gospodina Horvatinčića", rekao nam je Serdarušić. Na pitanje radi li se uistinu o najskupljem stanu u Hrvatskoj, odgovorio je:

"Pa, mislim da da. Ne znam da se trenutno prodaje skuplji stan od ovog."

Serdarušić navodi da interesa među potencijalnim kupcima za stan već ima te vjeruje da će se stan brzo prodati.

"Ne mogu točno reći hoće li se prodati u nekoliko dana ili će ipak trebati duže za to, no sigurno je da će stan ubrzo biti prodan. Što je cijena viša, to se nekretnine sporije prodaju, no ovaj stan se nalazi na odličnoj lokaciji i ima odličan interijer i eksterijer.

Riječ je o dvoetažnom, moderno uređenom stanu na najljepšoj lokaciji u centru grada. Potencijalnom vlasniku sve će biti na dohvat ruke. Cijene jesu narasle i prije je možda bilo nezamislivo da ljudi izdvoje toliki novac za kupnju stana, no danas postoji sve veći interes za kupnju skupljih nekretnina na dobrim lokacijama", rekao nam je.

Podsjetimo, u oglasu je navedeno da je stan u potpunosti namješten luksuznim dizajnerskim namještajem i da ima tri spavaće sobe i tri kupaonice. Stan također posjeduje vlastiti lift, fitness centar i vrt. Zatvorena neto površina iznosi 320 kvadrata, a terasa 160.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.