Što nude zagrebački hoteli i klubovi za doček? U Mintu cijene i do 7500 kn

Foto: Instagram

ZA ONE Zagrepčane koji doček ne žele provesti na Trgu bana Jelačića uz Pips Chips & Videoclips brojni klubovi i hoteli organizirali su posebne ponude za Silvestrovo. Mnoge od njih rasprodane su još prije nekoliko tjedana, no za one koji još uvijek ne znaju gdje će dočekati Novu, postoji nekoliko opcija koje su još dostupne.

Hoteli

Zagrebački hotel Westin svoj je doček rasprodao. Cijena je bila 1099 kn po osobi. Doček će se održavati u Panorami na 17. katu hotela uz pogled na Zagreb, a gosti će slušati hitove iz 80-ih i 90-ih. 

80-ih će se ovog Silvestrova prisjetiti i gosti Sheratona, u kojem se održava novogodišnji party naziva Back to the 80s. Svirat će DJ Karl Marx, a cijena iznosi 1100 kn po osobi. Djeca do 6 godina mogu ući besplatno, dok ona starija od 6 imaju 50 posto popusta.

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade pripremaju ekskluzivni doček uz jela chefice Ane Grgić Tomić. "Crveni tepih, rashlađeni pjenušac, odličan entertainment bend, piano & cigar lounge, valcer u ponoć, dječji disko za najmlađe – u Esplanadi je vrhunski provod zajamčen", najavljuju iz hotela. Gostima će ponuditi šest sljedova, a na raspolaganju će biti i dadilje za djecu. Cijena je 1950 kn po osobi, a uključuje i doručak.

Ulaznice za doček u hotelu Antunović se prodaju po cijeni od 690 kn i još ih ima. Doček će se odvijati u dvorani Tomislav uz buffet stol, neograničenu konzumaciju pića, novogodišnju tombolu te nastup Turbo-X benda. Uz to, Antunović nudi i jeftiniju opciju u baru Vertigo. Ulaznice za doček u njihovom baru iznose 540 kn po osobi.

U Mintu paketi i do 7500 kn

Zagrebački klub Mint objavio je da je rasprodao sve stolove za doček, međutim ulaznice se još mogu kupiti posebno. Najskuplji paket iznosio je 7500 kn za VIP separe. Paket sadrži šest ulaznica i bocu žestokog pića ili šampanjca. Dodatna VIP karta može se kupiti po cijeni od 400 kn (uz svaki paket mogu se kupiti još dvije karte), dok "obična" karta koja se može kupiti na ulazu košta 250 kn.

Tvornica, Boogaloo, Vintage, Peti kupe...

Za one koji ipak vole nešto opušteniji doček, još uvijek ima slobodnih mjesta u Tvornici i Boogaloou, kao i u Petom kupeu.

Peti kupe karte prodaje za 220 kn, a ako poželite VIP iskustvo, to će vas koštati 5000 kn. Taj paket uključuje pet ulaznica te dvije boce žestokog pića s "doljevima", šampanjac u ponoć i finger food.

Tvornica organizira doček uz razne DJ-eve koji će nastupati i u Velikom i u Malom pogonu. Ulaznice koštaju 70 kn, dok će na dan dočeka biti 90 kn. I u Vintageu na Savskoj cesti ulaznice koštaju 70 kn, a goste će također zabavljati DJ-evi.

Boogaloo organizira doček na tri floora uz DJ-a Terryja Francisa kao zvijezdu večeri. Cijena ulaznice je 180 kn.

Što organiziraju gradovi diljem Hrvatske, možete doznati OVDJE.

Pročitajte više