Sve ljubavi Tatjane Jurić

Foto: Grgo Jelavic/Igor Soban/Goran Stanzl/Matija Habljak/Zeljko Hladika/PIXSELL

Ljubavni život Tatjane Jurić, radijske voditeljice koju mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica, godinama privlači pozornost javnosti. Tatjana je danas otkrila da je sretno zaljubljena već godinu i pol dana. "Kad se sjetim koliko tuge i šokova sam na ovom polju odradila, iako sam svjesna da u životu ništa ne ide prema zaslugama, ni dobro ni loše, ipak si ostavljam slobodu da kažem - ja sam njega zbilja zaslužila", rekla je za Gloriju, prisjećajući se nekih ranijih veza koje su joj nanijele bol.

Ivan Zubak

Najozbiljnija od njih bila je veza s poduzetnikom Ivanom Zubakom s kojim je planirala vjenčanje. Zaljubili su se 2016. godine, a svoju ljubav u početku su skrivali. 2018. su prekinuli pa se 2020. ponovno pomirili.

Vjenčanje je trebalo biti u lipnju 2020. godine, ali je odgođeno. No ubrzo se počelo šuškati kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a najveći dokaz bio je prsten koji se više nije mogao vidjeti na njezinoj ruci. Voditeljica je u studenom 2020. godine potvrdila raskid zaruka. "Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira", navela je.

Ove godine otkrila je da je "ostavljena mjesec dana prije vjenčanja", a iako nije otkrivala ime muškarca o kojem je riječ, mnogi su u toj priči prepoznali Zubaka.

Vedran Ješe

Njena prva javna veza bila je ona s nogometašem Vedranom Ješeom početkom 2000-ih. Zajedno su bili tri godine, a upoznali su se na jednom rođendanu. "Vedran me u šali ili zbilji već 1000 puta zaprosio, a kad to bude učinio za ozbiljno - više mu neću ni vjerovati", šalila se Tatjana. Prekidu je navodno kumovala daljina. Naime, Tatjana je zbog posla morala biti u Zagrebu, dok je Vedran igrao u Švicarskoj.

Nikky Vuksan

Nakon Ješea, Tatjana je prohodala s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom. Njega je navodno upoznala 2007. kod Maksimira, u jednom kafiću. U vezi su bili četiri godine i s njim je Tatjana spominjala brak.

"Nedavno sam i sama ostala pomalo zatečena s kojom lakoćom govorimo i o tome. Često sam svoje već udane prijateljice ispitivala kako znaju da je to to. Nema tu puno filozofije, jednostavno znaš. Brak mi je kao potvrda odnosa na papiru potpuno nevažan, no neke stvari u životu ipak treba obilježavati, slaviti. I dobre i loše. Ne slažem se s onim tradicionalnim poimanjem braka, no ako na taj način želiš dati dodatnu važnost onome što ti je ionako važno, zašto ne?" rekla je jednom. 

Ljubav je naglo pukla 2011. godine.

Ivan Herceg

Kafić je bio presudan i za njen susret s glumcem Ivanom Hercegom s kojim je prekinula 2012. godine. Nikad se nije otkrilo koliko su točno dugo bili skupa, no novu 2012. čekali su zajedno u Sarajevu.

"Ivanova i moja priča počela je kao prijateljstvo i tom prijateljstvu nije došao kraj. Nakon svake veze dugo sam bila sama, a u ovom slučaju, koliko god smo se dogovorili da idemo polako, meni je to polako bilo brzo i u tome sam prema Ivanu bila iskrena, a on je to shvaćao", rekla je nakon prekida.

Mirjan Vlahović

2013. godine zaljubila se u yachtmastera Mirjana Vlahovića, s kojim se ubrzo i zaručila. "Naše zaruke počele su spontano na jugu Francuske, nastavile su se u Italiji, a gdje će završiti, samo nebo zna", rekla je nakon zaruka. U vezi su bili dvije godine, a prekidu je navodno, ponovno, kumovala daljina.

"Nema se tu što puno komentirati, ta je odluka već mjesecima iza nas. Naši osjećaji ostaju nepromijenjeni, no životne okolnosti su takve da je trebalo donijeti odluku. Mirjan svoj život želi nastaviti graditi u Francuskoj, ja pak nisam u mogućnosti otići iz Hrvatske. Ovo je razdoblje u mome životu kada meni bliske osobe, iz moje najuže obitelji, ovise o mojoj svakodnevnoj pomoći i to je ono čemu sam se odlučila posvetiti. Za sve u životu postoji vrijeme, meni je sada vrijeme da brinem o bolesnom članu svoje obitelji. Tko je uz mene, cijenim, tko ne može biti, poštujem", rekla je tad Tatjana koja se brinula o bolesnoj majci.

Sretno zaljubljena

42-godišnja voditeljica danas je otkrila da je već godinu i pol u vezi s muškarcem čije ime ne želi otkrivati. 

"Više nema potrebe kriti da je tako, mojoj široj okolini to više nije novost, jer u sretnoj sam vezi već godinu i pol. Ipak, želim to što je više moguće zadržati od medija, ne želim ni velike najave ni puno priče o tome. Zbog svega što mi se događalo u prethodnim vezama, ovaj put sam jako oprezna. Bitno mi je graditi odnos s partnerom daleko od javnosti, komentara, daleko od Instagrama. I uspjelo nam je to, na čemu sam zahvalna. Krajem ove godine tako ćemo zaokružiti našu drugu zajedničku godinu, a to je dovoljno da znam u što sam se i s kim upustila", rekla je te dodala da su se upoznali kroz posao, ali da ne rade zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.