Tatjana Jurić je u vezi: Više nema potrebe to kriti

Foto: Instagram/Igor Soban/PIXSELL

Tatjana Jurić (42) ponovo je zaljubljena.

"Više nema potrebe kriti da je tako, mojoj široj okolini to više nije novost, jer u sretnoj sam vezi već godinu i pol. Ipak, želim to što je više moguće zadržati od medija, ne želim ni velike najave ni puno priče o tome. Zbog svega što mi se događalo u prethodnim vezama, ovaj put sam jako oprezna. Bitno mi je graditi odnos s partnerom daleko od javnosti, komentara, daleko od Instagrama. I uspjelo nam je to, na čemu sam zahvalna. Krajem ove godine tako ćemo zaokružiti našu drugu zajedničku godinu, a to je dovoljno da znam u što sam se i s kim upustila", rekla je za Gloriju.

Otkrila je da je partnera, komunikacijskog stručnjaka i ekonomista, upoznala kroz posao, iako ne rade zajedno.

"Kad se sjetim koliko tuge i šokova sam na ovom polju odradila, iako sam svjesna da u životu ništa ne ide prema zaslugama, ni dobro ni loše, ipak si ostavljam slobodu da kažem - ja sam njega zbilja zaslužila. Jednu postojanu, čvrstu osobu koja svakim svojim postupkom daje do znanja da mi čuva leđa", dodala je.

Bila zaručena s Ivanom Zubakom

Tridesete godine života Tatjani su obilježile neke manje lijepe strane života. Ostala je bez majke te prekinula vezu mjesec dana uoči planiranog vjenčanja. Naime, Tatjana Jurić bila je u dugogodišnjoj vezi s poduzetnikom Ivanom Zubakom s kojim je planirala vjenčanje.

"Ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje", rekla je nedavno u eteru i dodala da je to bila "najbolja stvar koja joj se dogodila u životu".

Tatjana i Ivan zaljubili su se 2016. godine, a svoju ljubav u početku su skrivali. Voditeljica nikada nije voljela u javnosti iznositi detalje o svojim vezama i privatnom životu. 2018. su bili nakratko prekinuli, ali ubrzo su se pomirili i zaručili.

Vjenčanje je trebalo biti u lipnju 2020. godine, ali je odgođeno zbog pandemije. No ubrzo se počelo šuškati kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a najveći dokaz bio je prsten koji se više nije mogao vidjeti na njezinoj ruci. Voditeljica je u studenom 2020. godine potvrdila raskid zaruka. "Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira", navela je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.