Tko je novi frajer Milanke Opačić? Srbi pišu da političarka opet kopira Severinu

Foto: Matija Habljak/Pixsell/Facebook

VIJEST da Milanka Opačić ima novog frajera, i to deset godina mlađeg Srbina, jučer je odjeknula u Hrvatskoj, ali i u regiji. Saborska zastupnica priznala je da je zaljubljena u deset godina mlađeg Nemanju Gospavića kojeg je ljetos upoznala u Dubrovniku, gdje je on radio kao sezonac. Par zajedno živi u Zagrebu, a osim domaćih i srpski mediji žestoko su se zainteresirali za romansu hrvatske političarke i zgodnog Srbina.

Kurir je vezu Milanke Opačić i Nemanje objavio osebujnim naslovom: "HRVATSKI MEDIJI BRUJE O VEZI POLITIČARKE SA 10 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM! Milanka odlepila za Nemanjom, a evo zašto Hrvatice padaju na Srbe" te je podsjetio čitatelje da poznate i nepoznate Hrvatice obožavaju Srbe. Također, naveli su da je "Milanka odlepila" kada je Nemanju upoznala u jednom kafiću u Dubrovniku gdje zalaze poznate hrvatske face u kojemu je on radio kao konobar.

Sudeći po društvenim mrežama, 40-godišnji Gospavić jako je tajanstven lik. Na Facebooku nije aktivan već godinama, a njegov Instagram profil zatvoren je za javnost.

Osim Milanke, u Srbiju su zbog ljubavi došle i Nikolina Pišek i Ida Prester, ali i Severina. Kurir je čitatelje podsjetio da je Milanka još jednom krenula Sevkinim stopama te podsjetili na čuvenu čipkastu haljinu koju su obje nosile.

>>Severina o fotografijama koje su ovog vikenda podigle prašinu: To sam dosad vidjela samo u filmovima<<

>>Milanka Opačić protiv Severine: Kojoj bolje stoji "haljina koja je podigla prašinu"?<<

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.