Katarina Banić o Vedranu Ćorluki: Uopće ga ne poznajem, nisam ga nikad vidjela uživo

OTKAKO je prekinuo s djevojkom Ivom Buzov, Vedrana Ćorluku povezuju s mnogim ljepoticama koje navodno upoznaje u svojim pohodima na klubove. Najnovija djevojka s kojom ga ponovo povezuju je aktualna Miss Hrvatske, Katarina Banić. Oni oboje demantiraju bilo kakvu vezu i kažu kako jedan drugog nisu nikad vidjeli uživo.

"Nikad je u životu nisam ni vidio"

Vedran trenutno boravi na Braču u sklopu priprema reprezentacije za utakmicu s Gruzijom, a preko glasnogovornika je za Index poručio kako Katarinu ne poznaje, štoviše, nije je nikad ni vidio. "Ma nema to veze s istinom. Nikad je u životu nisam ni vidio", kazao je Vedran koji je trenutno usredotočen na utakmicu. Isto nam je rekla i Katarina. "Tog čovjeka uopće ne znam. Nisam ga u životu uživo vidjela. Svi misle da volim nogometaše pa me stalno s njima spajaju i ne znam zašto baš s njim. Nisam ga nikad upoznala. Medijima je čini mi se zanimljivo pisati o meni da sam jedan dan s ovim, a drugi dan s onim. Neki su čak napisali kako nemam komentara na cijelu priču, a nisu me uopće ni pitali za komentar. Tko zna s kim će me strpati za koji dan", izjavila je Katarina u razgovoru za Index.

Katarina, nogometaši i Vuco

Ona je nedavno prekinula s Emirom Spahićem, također nogometašem. Osim toga, bila je bliska sa Sinišom Vucom, čija je muza bila dok se nedavno nisu posvađali. Posljednji u nizu onih s kojima je Katarina povezivana je stradali nogometaš Drago Gabrić. Nakon njegove teške prometne nesreće, Katarina je u šoku za Index izjavila kako su samo dobri prijatelji te se moli za njega i nada njegovom što bržem oporavku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.