David objavio fotku iz Francuske. Victoria nasmijala fanove: "Koji je ovo filter?"

Foto: Instagram

Jedan od najpoznatijih slavnih parova, David i Victoria Beckham, često pokazuju svoju ljubav na društvenim mrežama. David je nedavno objavio fotografiju s njihovog spoja u vinogradu na kojoj su pozirali zagrljeni.

Otkrio je da se nalaze u Francuskoj i da su, okruženi vinogradom, oduševljeni restoranom u kojem su ručali. 

David je uredio fotku s neobičnim filterom

Brojni obožavatelji, uključujući i Victoriu, primijetili su da je bivši nogometaš uredio fotku s neobičnim filterom, zbog kojeg njezina kosa nije izgledala onako kako inače izgleda. "Što? Zašto mi je kosa narančasta? Davide, koji je to filter?" komentirala je Victoria objavu.

Prozvali su je Ginger Spice

Svojim je komentarom nasmijala njihove pratitelje. Neki su je zbog toga nazvali Ginger Spice. To je bio nadimak Victorijine kolegice, Geri Halliwell, iz grupe Spice Girls dok su zajedno nastupale, a poznata je po svojoj narančastoj boji kose. 

Nedavno su proslavili 25. godišnjicu braka

Par je početkom srpnja proveo romantičan vikend na Sardiniji uoči 25. godišnjice braka, a objavili su i fotografiju kojom su rekreirali svoj vrlo poznati ljubičasti outfit koji su nosili na dan vjenčanja 1999. godine.

Inače, 2022. godine godišnjicu su slavili u Hrvatskoj, gdje su već tradicionalno svake godine s obitelji na otoku Lopudu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.