VIDEO Izraz lica Melanije Trump tijekom nastupa američkog repera je hit

Foto/Screenshot: EPA/YouTube/X

Melania Trump, supruga kandidata za američkog predsjednika Donalda Trumpa, jedva se suzdržala da ne prasne u smijeh tijekom nastupa Kida Rocka na Republičkoj nacionalnoj konvenciji (RNC). Netko je snimio njenu reakciju i objavio je na društvenim mrežama. 

Iako se tijekom predizborne kampanje držala podalje od svog supruga, Melania se pojavila na konvenciji, a njeni izrazi lica nisu prošli nezapaženo. Kid Rock, inače Trumpov pristaša, na pozornici je izveo pjesmu American Bad Ass. 

Kad je počeo pjevati, kamera je snimila Melaniju. Njen izraz lica sugerirao je da pokušava suspregnuti smijeh. 

"Melania Trump koja se pokušava ne nasmijati Kid Rocku najsmješnija je stvar koju sam ikada vidjela", stoji u opisu videa podijeljenog na X-u. 

"Teško je ne smijati se Kidu Rocku. Razumijem njenu borbu", "Nitko ne doživljava Kida Rocka ozbiljno", "Ne krivim je", "To je normalna reakcija na njega", "Presmiješna je", neki su od komentara ispod snimke.

Trump i Melania držali se za ruke i poljubili

Inače, Trumpova supruga, koju se u posljednje vrijeme rijetko može vidjeti u javnosti, pojavila se na konvenciji u crvenoj kombinaciji te razmijenila zagrljaje i poljupce s njim, a držali su se i za ruke.

"Duboko sam počašćen što mi se na ovom putovanju pridružila moja nevjerojatna supruga Melania. Hvala ti, Melania, i hvala ti za lijepo pismo Americi u kojem pozivaš na nacionalno jedinstvo. Očaralo je mnoge", poručio je Trump supruzi s pozornice, osvrnuvši se na njeno pismo upućeno javnosti nakon pucnjave na Trumpa.

O odnosu Melanije i Trumpa nagađa se svašta već godinama. Još otkad je on obnašao dužnost predsjednika SAD-a gomilale su se priče o navodnim poteškoćama u braku, hladnom odnosu, pa čak i razvodu. To je uglavnom bilo potaknuto njihovim hladnim odnosom pred kamerama. Naime, Melania je nekoliko puta snimljena kako, činilo se, odbija primiti Trumpa za ruku. Ipak, čini se da su za ovaj događaj ipak odlučili pokazati bliskost.

Melania i Trump imaju 18-godišnjeg sina Barrona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.