VIDEO Ovo su najpoznatiji štrukli u Hrvatskoj, imamo recept

Foto: Index Recepti

LA ŠTRUK je svjetski poznat zagrebački restoran koji na meniju oduvijek ima samo jedno jelo, a to su štrukli. To su klasični štrukli koje vole jesti svi, pa i oni koji su mislili da ne vole štrukle. Baš smo zato htjeli recept, i dobili smo ga. Svi sastojci, količine i koraci pripreme su OVDJE.

U videu pogledajte kako ih rolaju u La Štruku:

 

Inače, u La Štruku možete pojesti klasične kuhane, a od zapečenih slane od sira, slatke od sira, s dimljenom paprikom, bučinim košticama, tartufima, borovnicama, jabukom i cimetom te štrukle s orasima i medom.

Osim klasičnih, najdraži su nam slani s bučinim košticama i slatki s borovnicama. Svaki se tjedan mijenja specijalitet tjedna. Cijene se kreću od 35 do 42 kune. 

Da se u La Štruku drže tradicije pokazali su nedavno objavljenim plakatima, a ni romantika im nije daleka - vjerojatno se dobar dio vas sjeća prosidbe njihovim štruklima s češnjakom od prije malo više od godinu dana.

U slučaju da i vi želite na dejt u La Štruk, ne bi bilo loše da sjednete na njihovu otvorenu terasu koja nam je i dalje najdraži dio prostora jer je malo "divlja" i zaboravit ćete na pola sata/sat vremena da ste u strogom centru grada.

Preko dana je jako ugodna, ali još je bolja kad padne mrak i upale se lampice.

Ako isprobate ovaj recept, svakako fotkajte kako su vam štrukli ispali i objavite u našoj Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali? Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.

Index Recepti
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.