VIDEO Rihanna tijekom šetnje New Yorkom podigla suknju i pokazala stražnjicu

Foto: Instagram

Rihanna je ovih dana privukla poglede na ulicama New Yorka. 

36-godišnja pjevačica prošetala je u mini suknji uz koju je iskombinirala plavu košulju i crne tenisice. U jednom trenutku Rihanna je podigla suknju i pokazala stražnjicu. "Pomirila sam se s tim da neću imati trbušnjake do iduće godine pa sam promijenila svoj ljetni cilj, a to je - usklađivanje boje tenisica s gaćicama", našalila se pjevačica na Instagramu.

Njezin video iz šetnje New Yorkom u jedan je dan skupio više od 2 milijuna lajkova. Neki obožavatelji su u komentarima odmah krenuli s pitanjima kada će Rihanna objaviti novi album i nagađali da im je ovim videom htjela otkriti ime albuma. "Uskladi svoje gaćice s albumom", "Je li ime novog albuma cipele i gaćice?" pisali su.

 

Početkom lipnja najavila novi album

Rihanna je početkom lipnja objavila da počinje raditi na svom devetom albumu. "Glazba je za mene novo otkriće. Ponovno otkrivam stvari. Toliko sam dugo radila na albumu da sam sve te stvari ostavljala sa strane. Sada sam spremna vratiti se u studio", rekla je tada.

Pjevačica je posljednji album Anti objavila 2016. godine. 

Rihanna je ranije najavila da će novi album izaći 2023. godine, no to se nije dogodilo. Umjesto na album, pjevačica je bila usredotočena na svoj biznis Fenty, koji joj donosi milijarde dolara, te svoje dvoje djece koje je dobila s reperom ASAP Rockyjem.

Posvetila se svom brendu

Prošli mjesec Rihanna je lansirala novu liniju proizvoda za njegu kose pod nazivom Fenty Hair. Naglasila je da će njezina nova linija proizvoda za njegu kose uključivati formule dizajnirane za obnovu, koje će biti pogodne za sve tipove kose.

Potom je na Instagram profilu svojeg modnog brenda donjeg rublja objavila dvije svoje fotografije. Na taj način najavila je ponovnu suradnju s Adamom Selmanom, modnim dizajnerom s kojim je već surađivala u prošlosti.

"Originalna suradnja Rihanne i Adama Selmana za Savage X se vratila", napisala je Rihanna ispod objave i izazvala veliko uzbuđenje svojih pratitelja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.