VIDEO Većina Zagrepčana nije znala riješiti emoji test. Znate li vi?

Foto: Index Video

MALO tko ne voli filmove i serije i čini nam se da znamo kako su ljudi kratili vrijeme posljednje dvije godine - buljeći u male ekrane. 

Pitali smo slučajne prolaznike u Zagrebu prepoznaju li filmove i serije čije naslove smo opisali emotikonima, a pokušaji pogađanja nasmijali su nas. 

U videu ispod pogledajte jesu li bili dobri u pogađanju ili ne i koji je naslov najviše namučio Zagrepčane. 

 

Sada kada ste pogledali kako su se slučajni prolaznici snašli, okušajte se i vi u ovom zabavnom emoji testu. O kojim je filmovima i serijama riječ?

A jeste li bili u pravu i koliko ste uspješno riješili test, provjerite na kraju članka, gdje se nalaze točni odgovori.


Filmove i serije možete gledati gdje god se nalazili, a potrebno je instalirati A1 Xplore TV:GO, čija se usluga može aktivirati i u Moj A1 aplikaciji. 

A1 Xplore TV:GO nudi na izbor tri paketa: gledanje TV kanala, sadržaj na zahtjev ili kombinaciju navedenog. Binge TV paket donosi velik broj najnovijih serija i filmova po cijeni od samo 49 kuna mjesečno.

U ovom paketu nalaze se sadržaji na zahtjev iz HBO on Demand, Pickbox NOW, Da Vinci, RTL Play katalog, kao i HBO i Cinemax program uživo. 

Paket Live TV idealan je za one koji vole gledati TV, uključuje 55 nacionalnih, informativnih, dječjih, filmskih i sportskih kanala, uključujući Arena Sport 1 i 3, po cijeni od 49 kuna mjesečno.

No dobitna kombinacija je usluga Power TV (Binge TV i Live TV paket), čija je cijena 89 kuna mjesečno. Uz sva tri paketa korisnici imaju mogućnost aktivacije dodatnog sportskog paketa sa svim Arena Sport kanalima uz nadoplatu od 45 kuna mjesečno.

Dodatne informacije i uvjete možete pročitati ovdje te posjetite Moj A1 aplikaciju kako biste isprobali Xplore TV:GO iz prve ruke.

Sadržaj donosi Index u suradnji s A1 Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.


 

*Odgovori na emoji test:

  1. TITANIC
  2. KRALJ LAVOVA 
  3. SEKS I GRAD  
  4. EUFORIJA 
  5. KRALJ RICHARD 
  6. HARRY POTTER I PLAMENI PEHAR 
  7. DINA  
  8. DOBRA VJEŠTICA

Pročitajte više