Zagrebački kafić: 365 dana smo kuhali kavu za 1 euro, kuhat ćemo i narednih 366

Foto: Facebook

U kvartovskom kafiću na zagrebačkoj Malešnici i ove će godine sve cijene kava biti jedan euro. Prije godinu dana svojim su gostima odlučili olakšati prijelaz na euro, pa su cijenu kave zaokružili na gotovo upola nižu od one koja bi bila u kunama. Istu praksu nastavit će i u 2024. godini.

"Dragi gosti, danas je godina dana od kada smo odučili sve kave staviti 1 euro. Prije svega, želimo vam zahvaliti na ukazanom povjerenju u ime cijelog tima. Krenulo je pričom uvođenja eura prošle godine. Stavili smo cijene svih kava na 1 euro, a ponajprije smo mislili na vas.

Želimo da svatko tko želi popiti kavu, može po korektnoj cijeni i vrhunskoj kvaliteti. 365 dana smo kuhali kavu za 1 euro, kuhat ćemo i narednih 366 dana. Hvala", objavili su na svojim profilima na društvenim mrežama i oduševili goste.

Objavljuje unique oneSrijeda, 3. siječnja 2024.

Inače, vlasnik kafića je Ivan Belko, široj javnosti poznat kao dugogodišnji suradnik Maje Šuput. Prošle godine za Index je rekao kako smatra da je cijena kave od 1 eura realna i da si to svatko može priuštiti. "Gosti su zadovoljni cijenom i kvalitetom kave i usluge. Naravno da želimo s vremenom i napredovati", rekao je tada.

Pročitajte više