Chris Sutton: Hrvatska će biti zadnja u grupi. Ima gomilu kvaliteta, ali je stara

BIVŠI engleski napadač Chris Sutton i prvak Engleske s Blackburnom za BBC je komentirao početak Eura. Nekadašnji napadač Chelseaja, Blackburna, Celtica i još niza klubova prognozirao je rezultate prvog kola po skupinama i konačan redoslijed nakon grupne faze. Zanimljivo, reprezentaciju Hrvatske stavio je na zadnje mjesto u grupi B. Sutton smatra da će Španjolska pobijediti Hrvatsku 2:1 i da će momčad Zlatka Dalića završiti u skupini iza Španjolske, Italije i Albanije.  

"Svi očekuju da će Albanija završiti na dnu ove skupine, ali je li ovaj turnir prezahtjevan za ostarjelu hrvatsku momčad? Imaju gomilu kvaliteta u veznom redu, ali hoće li imati i snage u nogama?" pita se Sutton, koji kao pobjednika grupe vidi Furiju:

"Izbornik Luis de la Fuente osvojio je Euro do 18 i 19 godina, ali ovo je očito velik zalogaj. Smatram da je Španjolska opasna, posebno zato što će, ako stvari budu išle po planu, biti na suprotnoj strani ždrijeba od Francuske i Engleske u nokaut-fazi. Mislim da će u grupi početi pobjednički.''

Pročitajte više