Dinamo ga je pokušao dovesti, a sad za 3.5 milijuna eura ide u Romu?

Foto: Profimedia

LIJEVI bočni branič Samuel Dahl (21) blizu je transfera iz Djurgardena u Romu, objavio je insajder Fabrizio Romano. Rimski klub je postigao dogovor sa švedskim reprezentativcem, a talijanski mediji navode da će odšteta za njega biti 3.5 milijuna eura.

Dahl je u posljednjih godinu dana doživio strelovit uspon. Djurgarden ga je prošlog ljeta doveo iz drugoligaška Orebra. Ekspresno se nametnuo u prvoj ligi, a zbog dobrih igara dobio je i poziv u reprezentaciju, za koju je debitirao u siječnju protiv Estonije. Visok je 174 centimetra, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na tri milijuna eura.

Dinamo je pokušao dovesti Dahla

Dahlovo ime u hrvatskim medijima pojavilo se kada je švedski Aftonbladet sredinom lipnja objavio da je Dinamo poslao ponudu za njega. Isprva je to bila glasina, a onda je sportski direktor Djurgardena Bosse Andersson potvrdio priču.

"Dinamo nas je kontaktirao prije nekoliko tjedana, no rekli smo da nismo zainteresirani za prodaju Samuela. Doveli smo ga prošle godine, nije dugo s nama. Sigurno će nam se javiti i drugi strani klubovi, no nećemo gubiti vrijeme, Samuel će ostati u Djurgardenu", rekao je Andersson prije mjesec dana.

Andersson je rekao da će Dahl ostati u klubu, no prema informacijama Fabrizija Romana i švedskog novinara Daniela Kristofferssona, čeka ga odlazak u Serie A.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.