Dušana Vlahovića pitali da komentira Jeličića. Mikrofon mu uzeo glasnogovornik Srbije

Foto: Davor Puklavec /PIXSELL, Epa

JOŠKO JELIČIĆ je podigao puno prašine komentarima u uvodnoj emisiji HTV-a povodom Eura. Od stavova bivšeg igrača Hajduka i Dinama čak se ogradila i nacionalna televizija, a komentari stručnog analitičara HTV-a itekako su odjeknuli u Srbiji.

Naime, govoreći o reprezentaciji Srbije, ovako se referirao na tabloidne tračeve da je u toj momčadi na SP-u prije dvije godine izbio skandal i posljedično rezultatski krah jer su pojedini srpski reprezentativci spavali sa suprugama suigrača:

"Već dugo kod Srba nismo vidjeli tko je s kim, tko koga"

"Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako."

FSS komentirao Jeličića

Očekivano, na presici reprezentacije Srbije novinari su postavili pitanje Dušanu Vlahoviću da komentira Jeličićeve riječi, no zvijezdi Juventusa mikrofon je tad uzeo glasnogovornik FSS-a Milan Vuković, koji je uzeo riječ:

"Nije ni vrijeme ni mjesto da se bavimo tim temama. Nećemo to komentirati ni danas, a ni na idućim presicama. Vjerojatno mislite na ovo što se danas pojavilo. Takve vrste frustracija i takve vrste komentara su ispod svakog nivoa. Nitko se u reprezentaciji Srbije neće baviti takvim i sličnim temama od danas do kraja Eura", rekao je Vuković.
 

Pročitajte više