Džekina supruga objavom rasplamsala maštu Hajdukovih navijača

Foto: Armin Durgut/PIXSELL/Instagram (Amra Džeko)

INDEX je jučer prvi objavio da je Hajduk krenuo po Edina Džeku (38). Hajdukov novi sportski direktor Nikola Kalinić pokušava dovesti legendarnog centarfora. Kalinić je kontaktirao Džeku, bivšeg suigrača iz Rome. Pokušava ga nagovoriti da dres Fenerbahčea zamijeni Hajdukovim, i to već od ovog ljeta. Otprije je poznato kako Džeko nema ništa protiv toga da jednog dana zaigra za Hajduk. Ne zna se u kojoj je fazi operacija, no Kalinić je ozbiljan u namjeri da dovede napadača Fenerbahčea.

Crveno i plavo srce

U međuvremenu, Džeko s obitelji boravi u Dubrovniku jer ondje ima restoran. Njegova supruga Amra objavila je fotografiju večere, a u Instagram storyju dodala je crveno i plavo srce, zaštitni znak splitskog Hajduka. Mnogi fanovi smatraju da je poruka Džekine supruge vrlo direktna i da to znači da je napadač iz Bosne i Hercegovine sve bliže Poljudu.

Džeko iza sebe ima sjajnu sezonu

Džeko je od prošlog ljeta igrač turskog velikana, s kojim ima ugovor do konca lipnja 2025. godine. Minule je sezone u 46 nastupa zabio 25 golova te deset puta asistirao u 3288 minuta igre. Džeko je jedan od najboljih europskih napadača posljednjih 15-ak godina. Igrao je za Željezničar, Teplice, Usti nad Labem, Wolfsburg, Manchester City, Romu i Inter. 

Pročitajte više