Nova drama s Rebićem i Turcima. Odbio je njihov zadnji prijedlog za spas sezone

Foto: EPA

TURSKI mediji javljaju nove vijesti o bivšem hrvatskom reprezentativcu Anti Rebiću. Bešiktaš ga se i dalje silno želi riješiti te mu je uputio i službeni zahtjev da si nađe klub ili potpiše raskid ugovora. No, navodi Haberturk, Rebić je tu opciju odbio i ne želi transfer pod svaku cijenu iako mu je klub zaprijetio da će cijelu sezonu provesti na tribini neregistriran.

Ne ide mu u prilog ni novo pravilo u Turskoj prema kojem u ekipi može biti samo 12 stranaca, a on je među onima koji su proglašeni viškom. Rebić zarađuje 2.5 milijuna eura godišnje i predstavlja veliki mrtvi kapital za turski klub. Za njega, prema svim dostupnim informacijama, nema ponuda baš zbog visine ugovora. Rebić je prošlog ljeta stigao u Bešiktaš kao slobodan igrač. Odigrao je samo 385 minuta u prvenstvu, a startao je u tri susreta.

Rebić nije igrao za Hrvatsku otkako je kritizirao Dalića

Rebić je u karijeri nastupao za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Veronu, Eintracht Frankfurt i Milan. S Eintrachtom je pod vodstvom hrvatskog trenera Nike Kovača osvojio njemački kup 2018., dok je s Milanom 2022. bio prvak Serie A.

Za hrvatsku reprezentaciju Rebić je skupio 42 nastupa i tri pogotka te ima srebro sa Svjetskog prvenstva 2018. Međutim, za nju nije igrao od 2021. godine i Europskog prvenstva, nakon kojeg je kritizirao izbornika Zlatka Dalića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.