Otkriveno što Ronaldo govori samome sebi prije izvođenja slobodnih udaraca

Foto: EPA

PORTUGALSKI nogometaš Cristiano Ronaldo trenutno je na Europskom prvenstvu u Njemačkoj gdje se sa svojom reprezentacijom priprema za nastup u skupini F s Turskom, Gruzijom i Češkom. Tijekom karijere, Ronaldo je osim po zastrašujućem učinku i činjenici da je jedan od najboljih nogometaša ikad, postao poznat i po slobodnim udarcima.

Izvodi ih cijelu karijeru gdje god igrao, više ili manje uspješno, ali na svoj poseban način. Odmakne se daleko od lopte, stane raširenih nogu i s rukama na bokovima te onda uhvati zalet i udara loptu. Ipak, portugalski mediji otkrili su da još nešto što Ronaldo radi prije svakog slobodnog udaraca.

Naime, Portugalac razgovara sam sa sobom. Točnije, ponavlja si uvijek istu rečenicu kojom s motivira. "Zabij, zabij, za tebe je normalno da zabiješ gol", rečenica je koju je Ronaldo izgovarao na posljednjoj utakmici prije Eura u kojoj je Portugal s 3:0 pobijedio Irsku. Portugalski mediji pogledali su i utakmice u Al Nassru, odnosno Ronaldove slobodne udarce te utvrdili da uvijek ponavlja istu rečenicu.

Pročitajte više