Pedri: Jednu stvar kod Modrića ne primijetite na TV-u

Foto: Profimedia

ŠPANJOLSKI reprezentativac Pedri (21) biranim je riječima govorio o Luki Modriću. Mladi Barcelonin as ima već iskustvo igranja protiv Realovog velemajstora, o čemu je govorio uoči sutrašnjeg ogleda Španjolske i Hrvatske u prvom kolu Europskog prvenstva. Utakmica se igra od 18 sati u Berlinu i trebala bi donijeti novi okršaj dvojice fantastičnih igrača. Pedri je o hrvatskom kapetanu rekao:

"Lukina promjena tempa je sjajna"

"Kad god sam bio na terenu kad i Modrić, primijetio sam da mu je jako komplicirano uzeti loptu. Djeluje kao da mu se zalijepila za kopačku! I još jedna stvar me iznenadila, koja se ne primijeti toliko na TV prijenosima, a to je da Luka igra u ritmu. Njegova promjena tempa je sjajna. Skoči s nule na 20 u trenu, a kada to učini loptom, onda ga je gotovo nemoguće uhvatiti", sipao je Pedri pa završio:

"Ta vanjska... Spektakularno"

"I onda, naravno, taj dodir lopte koji ima vanjskim dijelom stopala... Svi znaju koliko je to spektakularno!" Pedri je minule sezone imao problema s ozljedama, no uspio je skupiti 34 nastupa za Barcelonu. Zabio je četiri gola te pet puta asistirao. Prema Transfermarktu vrijedi 80 milijuna eura i smatra ga se jednim od najboljih veznjaka današnjice. Za reprezentaciju ima 20 nastupa i dva pogotka.

Pročitajte više