Real oduševio navijače objavom oko Mbappéa i slučajno otkrio Modrićevu sudbinu?

Foto: Screenshot (Twitter)/EPA

LUKA MODRIĆ (38) za dva tjedna će započeti pripreme s Real Madridom. Informacija je u srijedu navečer potvrđena Hini, a Modrić će dotad obnoviti ugovor s madridskim klubom. Podsjetimo, 38-godišnjem veznom igraču ugovor je istekao prije deset dana. Europski prvak Real Madrid još uvijek nije preko svoje internetske stranice izvijestio o produženju suradnje.

Desetka ostaje Modriću

Međutim, prema nekim Realovim potezima da se naslutiti što Modrića čeka. Klub je danas pustio u prodaju dresove Kyliana Mbappéa, koji će iz respekta prema Modriću nositi broj devet. Mbappé želi desetku i sasvim sigurno će je nositi jednoga dana u Realu, no sljedeće sezone taj broj pripada hrvatskom kapetanu.

Modrićevo lice se pojavljuje na coveru

Na Realovom webshopu Mbappéov dres stavljen je u prodaju, a u pozadini se vide fotografije Luke Modrića i Judea Bellinghama. Real je tako otkrio da je Modrić i sljedeće sezone biti u klubu. Modrić bi trebao preuzeti kapetansku vrpcu nakon što ju je prošli mjesec ostavio 34-godišnji branič Nacho Fernandez napustivši klub.

Dosad je bio dokapetan. Real Madrid će na američkim pripremama igrati 1. kolovoza protiv Milana, a onda ga čekaju Barcelona i Chelsea. U Varšavi će zatim igrati finale europskog Superkupa s talijanskom Atalantom. Modrić nastupa za Real Madrid od ljeta 2012. godine te je s njim osvojio 26 trofeja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.