Srpski mediji o Jeličićevoj izjavi: Al je pukao! Potpuno je izgubio konce

Foto: FaH

KOMENTIRAJUĆI situaciju u srpskoj reprezentaciji pred početak Europskog prvenstva i analizirajući ono što ona može napraviti na turniru u Njemačkoj, HRT-ov stručni komentator Joško Jeličić dao je izjavu koja je odjeknula u Srbiji. Tamošnji mediji danas pišu o njoj.

Podsjetimo, za Srbiju, koja će u skupini C igrati s Engleskom, Danskom i Slovenijom, rekao je: "Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutarnjih problema, meni je drago da su oni na natjecanju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako...

Njihov je problem što izbornik ništa ne donosi toj ekipi. Moraju imati jasniju hijerarhiju, ne u smislu tko je veća zvijezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i vjerojatno nikad neće ni imati kult reprezentacije."

Srpski mediji citiraju njegove riječi

B92.net taj trenutak iz HRT-ove emisije EURO 2024 stavlja pod naslov "Hrvat izvrijeđao Piksija i Srbiju: 'Ništa ne donosi ekipi'; 'Dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga'", a Blic piše da je "bivši nogometaš Hajduka i Dinama s iskustvom igranja za hrvatsku reprezentaciju iznio niz uvredljivih komentara na račun reprezentacije Srbije".

Kurir isti tekst donosi pod naslovom u kojem navodi da je Jeličić "pukao" i "potpuno izgubio konce" te da "vjerojatno ne zna ni on što priča". Slično piše i Telegraf koji navodi da je "legendarni hrvatski nogometaš brutalno isprozivao Orlove i Piksija".

Pročitajte više