Sport Fest

U Zagrebu predstavljen bogat program četvrtog izdanja Sport Festa

Foto: Sport Fest

U srijedu je u zagrebačkoj Ludoj kući najavljeno četvrto izdanje Sport Festa, vodećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije. Sport Fest se od 16. do 18. listopada već treći put vraća u porečku dvoranu Žatika, a glavna poruka Sport Festa ove godine je Vjerni sportu!

Organizatori su najavili iznimno zanimljiv konferencijski dio na kojem će proslavljeni sportaši, treneri i sportski djelatnici predstaviti najaktualnije teme i podijeliti svoja iskustva. Među njima će biti Nenad Bjelica, Vlado Šola, Stojko Vranković, Zlatko Mateša, Ratko Rudić, Goran Ivanišević, Marijo Možnik i mnogi drugi.

Sajamski dio će također donijeti predstavljanje opreme, prehrane i trendova, a u aktivno-zabavnom dijelu održat će se utrka u organizaciji Run Croatia, BMX jam, body building natjecanje i interaktivne prezentacije boksa, lacrossa, crossfita i stolnog tenisa. Sajamski dio događaja će i ove godine biti besplatan za sve posjetitelje.

„Odlične brojke od prošle godine s više od 5000 posjetitelja, tridesetak predavača i preko 70 izlagača motiviraju nas i obvezuju na maksimalni angažman. Zahvaljujem se svima na predanim pripremama, a veliko hvala i svim partnerima, predavačima i izlagačima koji shvaćaju značaj ovogodišnjeg događaja i koji nas prate i podržavaju", rekao je Alan Balen, izvršni direktor projekta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.