Vekić otkrila zašto se rasplakala u polufinalu Wimbledona: Mislila sam da ću umrijeti

Foto: Profimedia

HRVATSKA tenisačica Donna Vekić dobila je veliki pljesak britanske publike nakon što je u polufinalu Wimbledona izgubila od Talijanke Jasmine Paolini s 2:1 u setovima (6:2, 4:6, 6:7). Meč između Vekić kao 37. i Paolini kao 7. tenisačice svijeta trajao je 2 sata i 51 minutu i time je postao najdulji u povijesti ženskih polufinala na ovom Grand Slam turniru.

Vekić se rasplakala u završnici dramatične borbe, a na konferenciji za medije nakon meča otkrila je zašto. "Mislila sam da ću umrijeti u trećem setu, toliko su me boljele ruka i noga. Nije mi bilo lako. Plakala sam zbog bolova, nisam znala hoću li moći nastaviti igrati. Moj mi je stožer rekao da mogu biti ponosna na sebe, no sada je teško, stvarno teško.

Trebat će mi nekoliko dana kako bi mi se slegnuli dojmovi, trenutno mi je teško biti pozitivna. Bila sam tako blizu, imala sam puno prilika", rekla je Vekić, koja je propustila priliku prvi put se plasirati u finale Grand Slam turnira.

Vekić je plasmanom u polufinale zaradila 846 tisuća eura

BBC je u svom tekstualnom prijenosu napisao da je to bio jedan od najboljih mečeva uopće, a američki The Tennis Letter porukom je odao počast hrvatskoj tenisačici. Osječanka je plasmanom u polufinale zaradila 846 tisuća eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.