Zapis iz dnevnika Hajdukovog talenta. Evo što je napisao 18. travnja 2023.

Screenshot: Hajduk Digital TV

HAJDUK je na svojoj platformi Hajduk Digital TV objavio video o Niki Siguru (20), mladom hrvatskom reprezentativcu rođenom u Kanadi. Proveli su dan s bočnim i veznim igračem tijekom priprema u Umagu uoči proljetnog dijela SuperSport HNL-a te, među ostalim, saznali da voli čitati knjige i voditi vlastiti dnevnik.

"Zapisujem svoja razmišljanja nakon treninga ili utakmice, sve ono što mogu unaprijediti i što sam dobro napravio. Zapisujem sve što mi padne na pamet", izjavio je Sigur pa otkrio što je napisao 18. travnja 2023. godine. Bio je to dan prije potpisivanja prvog profesionalnog ugovora.

"Moguć debi ovaj vikend. Moram ostati čistog uma. Drži se onoga u čemu si dobar. Dobro napravi osnove. Budi samouvjeren, uvijek misli o sljedećoj akciji. Postavi visoke ciljeve, ne predaj se ako stvari ne idu kako želiš", napisao je Sigur, koji je svojim pristupom nogometu oduševio navijače Hajduka koji po društvenim mrežama dijele ono što je mladi talent napisao.

Sigur do Hajduka preko Radomlja

Podsjetimo, Sigur se Hajduku pridružio u ljeto 2022. godine i dosad je odigrao 30 utakmica. Prema podacima Transfermarkta, nogomet je počeo igrati u kanadskim Vancouver Whitecapsima, nakon kojih je bio član kluba Vaughan Azzurri. Prije no što je zaigrao za Hajduk, bio je u slovenskom Radomlju, Hajdukovom partnerskom klubu.

Sigurov ugovor s Hajdukom vrijedi do ljeta 2028. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na dva milijuna eura.

Pročitajte više